2777
2789
عنوان

دوباره بیبی چکم منفی شد پس چرا پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر عجولی دختر .بخاطر تغییر اب و هوا که از سرما وارد گرما شدیم بدن یهو دچار شوک میشه چون میوه ها و استایل زندگیمون تغییر کرده و کاملا هم طبیعیه .این ماه طبع میره روبه سردی تا اماده پذیرایی از تابستون بشه ...تایک هفته هم طبیعیه تاخیر ...حالام سعی کن همیشه بفهمی روز تخمک گذاریت چه زمانی هست از اون وز ۱۲تا۱۴روز بعدش میشی .

چرا انقدر عجولی دختر .بخاطر تغییر اب و هوا که از سرما وارد گرما شدیم بدن یهو دچار شوک میشه چون میوه ...

میخواستم بفهمم باردارم یا نه . ولی خب با دوتا بیبی چک منفی کلا قطع امید کردم هروقت اومد بیاد

پاشو خواهر جان خدا بخوادخودش میده ۶ساله بهم نداده دمش گرم که نداده 

وقتی میفهمی دلیل نداشتنشو که یه روز ثابت بشه 

من الان میگم شکر که ندارم

بعد ۶سال فهمیدم   بچه روزی میخواد و منیکه   هیچ پس انداز و خونه و ماشین ندارم     بچه ام چیه   توام دلیل نشدنتو بعدا میدونی 

شاید صبرتو میخواد زیاد کنه 

زوری نخواه من ۲چیز زوری خواستم نداد الان میگم شکر خدا  

🤴👸.دلشاد هستم...

پاشو خواهر جان خدا بخوادخودش میده ۶ساله بهم نداده دمش گرم که نداده وقتی میفهمی دلیل نداشتنشو که یه ر ...

آره چیز زوری واقعا بدرد نمیخوره چن بار اینکارو کردم و آخر عاقبت نداشت . ولی الان دلم خیلی شکست 

میخواستم بفهمم باردارم یا نه . ولی خب با دوتا بیبی چک منفی کلا قطع امید کردم هروقت اومد بیاد

انشاالله خیلی زود باردارشی .از منی که ۱۵ساله منتظربچم به تو نصیحت .حیفه روزهات و اعصابته که  انقدر منتظر باشی ....بیخیال شو تا خودش به وقتش بیاد .

تا دیروز فک میکردم باردارم . سعی میکردم زیاد راه نرم 🤦‍♀️حالا امروز میرم

پیاده روی برای همه حتی باردارها(بجزاونایی ک مشکل سقط دارن) مناسبه چون باعث خونرسانی بیشتر به رحم و تخمدان میشه ....هوا تا خنکه پاشو برو یه کیفی هم بکن ....

آره چیز زوری واقعا بدرد نمیخوره چن بار اینکارو کردم و آخر عاقبت نداشت . ولی الان دلم خیلی شکست

مآل من تا یه هفته با بیبی چک ام منفی نشون داد.بعد ۱۰ روز تووازمایش نشون داد‌.منم کلی راه رفتم تا پریود شم وقتی دیدم بیبی منفیه اما نشد دیگه.عجله نکن بازم مراقبت کن.گاهی لقاح دیرتر انجام میشه دیر تر تو ازمایش و بیبی نشون میده.نمونش خود من با بتا ۱۱ و مشکوک باردار بودم.