2777
2789

داداش اول پسر خیلی خوبی بود مهندس بود ،داداش بزرگمه برا کار رفت مرکزاستان یه خونه گرفت صاحب خونه سه تا دختر داشت یه زن فوق عفریته دعانویس و معتاد و گدا (همیشه دنبال کمیته و خیر هست که ازشون چیزی بگیره ) خانواده ما همه درس خوانده ،اونا دختراش تا ابتدایی خونده بودند خلاصه برادر من اومد گفت الا بلا این دختر رو میخوام و ما شوکه شدیم گریه کردیم التماس کردیم گفتیم این اینده تو رو خراب میکنه قرص خورد که خودکشی کنه تا مادرم با خاله ام مجبور شد  بره خواستگاری و سریع عقد کردند برادرم از همون روزا دیگه خانواده رو کنار گذاشت رفت سمت خانواده زنش و اونا اعتیاد براشون عادی بود برادرم معتاد شد اما هنوزم قبول نداره،دو سه بار ما رفتیم در خونشون عروسمون در رو باز نکرد،خیلی دروغ میگفت ادم درستی نبود یکی دو بار خونه بابام اومده بود وسایلی رو برده بود بدون اینکه ما بفهمیم ،یه طلا از دست خواهر زادم در اورده بچد اون بچه گفت فلانی ما بخاطر ابرومون هیچی نگفتیم یه ادم فوق بی عرضه که بچه هاش رو رها میکنه تو کوچه پسرم پونزده سالشه رفته به سمت اعتیاد فقط رنج و غصه و بی ابروییش برای ماست خانواده ما تو شهر کوچکی همه میشناسن و این شده نقطه ضعفمون حیف برادرم که منزوی شد افسرده شد طرد شد هیچوقت حاضر نیست یه کلمه باهاش حرف بزنیم جواب سلام ما رو نمیده ما میریم خونه بابام اگه باشه انگار فرار میکنه خجالت زده هست ظاهرش خراب دندوناش خراب ،زنش هم همینطور و ...خلاصه نوبت ازدواج داداش کوچیکمه

دومی هم مهندس هست ماهی سی تومن حقوقشه ماشین خونه داره ،نسبت به اولی اخلاقش بده زود عصبانی میشه گفت چون اون داداش گوش به حرف شما نکرد و ازدواج بدی کرد شما هر کی را برای من انتخاب کردید من قبول می‌کنم و ما یک دختر خانم که درس پزشکی می‌خوند براش انتخاب کردیم چند روزی آماده رفت کرد اما معلوم بود که به دلش نیست 

کم کم با بی‌محلی‌های خودش باعث شد اون دختر خانوم جواب رد بده چند وقتی گذشت دلباخته دختری شد که بسیار مادر بدی داشت و ازدواج ناموفقی داشت و اصلاً مورد مناسبی و ما مخالفت کردیم خودش هم پشیمون شد و اون دختر ازدواج کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش اینه که داداش هاتون همش سرشون توی درس بوده و زیاد وارد مسائل دیگه مثل روابط با آدمها نشدن الان مثل بچه رفتار می کنند

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

باز ما چند نفرو پیدا کردیم و هر کدوم رو یه عیب می‌گذاشت بیشتر ظاهر براش اهمیت داره این چند روز از من نظرخواهی می‌کنه در مورد دختری که خوشگل هست اما نچسب و سبک باز ازدواج ناموفقی داره می‌ترسیم مخالفت کنیم و دیگه قید ازدواج رو بزنه چیکار کنیم تا بتونیم منصرفش کنیم دیشب باهاش صحبت کردم گفت که به دختر خانم قولی نداده خلاصه پسند خودش خوب نیست  کسی رو که ما هم انتخاب می‌کنیم مورد پسندش نیست ولی ما عواقب کار رو می‌بینیم خودش نه

کاش وا هم یه عروس خوب گیرمون میومد ارزو به دل مادرم نمونه تمام غصه ی زندکی مادرم زندکی خراب برادرمه هیچی نگفتم اگر داستان زندگی برادرم رو بگم اشک همتون در میاد کاش برادرم طعم زندگی رو بچشه الان بچه پونزده سالش افتاده تو دام اعتیاد مادرش بیرونش کرده هر روز بالا میره از یه خونه تیمی میارش دو روز میمونه باز فرار میکنه یه لکه ننگ شده برا هممون اصلا اجازه نمیده کمکش کنیم پسرش خیلی گناهه دیروز دیدمش از گرسنگی داشت میمرد گریه کردم التماسش کردم گفتم بیا خونه مامان جون همه چی رو درست کن ما کمکت میکنیم سرس رو پایین انداخت چ هیچ جوابی نداد پسر ساده و بیچاره اییه خدا کمکش کنه 

در مورد اون خانم خوب تحقیق کنید اگه دختر خوبی قبول کنید ، اگر نیست مخالفت کنید ازدواج نکردن بهتر از ازدواج اشتباه مثل برادر بزرگتون که بخشید بعضی ها با ازدواج می افتن تو جاه فا ضلاب ، بگرید دختر خوب از لحظ ظاهری و اخلاقی  پیدا کتید 

در مورد اون خانم خوب تحقیق کنید اگه دختر خوبی قبول کنید ، اگر نیست مخالفت کنید ازدواج نکردن بهتر از ...

ممنونم ما هم همین نظر رو میدیم این دختر رو میشناسیم یه دختر لوس و سبکه چند روز قبل یه پرنده رو شونش اومده بود  پارک،ما یه دختر با فهم و شعور میخواهیم که برادرم رو به عرش برسونه متاسفانه این داداشم هم رودربایستی داره میترسم اینم قالب بشه دیشب گفت بهش گفتم خانواده من خیلی ناراحتن دلشون شکسته من باید جبران کنم یکی رو بگیرم که اونا هم قبولش کنند 

توی فامیل دختر خوب سراغ ندارید

چرا خیلی هم خوبن متاسفانه این داداشا اصلا فامیل رو نمیخوان داداش بزرگم دختر عموم که مناسبش بچد ما هر چی گفتیم گفت این سبزه هست الان اون دختر عموم دو تا دختر داره یکیش پزشکی امسال قبول شده یکیشم تیزهوشان درس میخونه بچه برادر منم کف خیابون

کاش وا هم یه عروس خوب گیرمون میومد ارزو به دل مادرم نمونه تمام غصه ی زندکی مادرم زندکی خراب برادرمه ...

اخی خدا کمکشون کنه 

این نظر شخصی منه و ممکنه صد درصد درست هم نباشه ولی 

باتوجه به اینکه برادرتون هم ادم حساسیه و هم زود عصبانی میشه دوتا موضوع هست که خیلی بهتره بهش توجه کنید 

یکی اینکه درسته تحصیلات و فرهنگ و خانواده و این هم کفوی بسیار مهمه ولی مهمترش اینه  همسرشون باید خیلی خیلی ادم بالغ ،فهمیده و مخصوصا صبوری باشه تا بتونن خوب کنار بیان باهم و ایشونم به سمت صبوری سوق داده بشن 

مورد بعدی اینکه خودش گفته خیلی خوبه 

ولی تاحالا پرسیدین چجور چهره ای مد نظرشه ؟ 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊