امیرآرتا مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1300 عنوان نیاز دارم ده نفر بیان تاپیکم 111 بازدید | 9 پست میشه ده نفر سوره کافرون رو برام بخونین لایک کنین بدونم....ممنون...منم هر کی خوند برای حاجت دلش دعا میکنمبسم الله الرحمن رحیمقل یا ایهالکافرونلااعبد ما تعبدونولا انتم عابدون ما اعبدولاانا عابدن ما اعبدتمولا انتم عابدون ما اعبدلکم دینکم ولی دینصدق الله و علی العظیم 1404/02/26 | 04:33 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4297 خوندم عزیزم واسه دل شکسته ی من دعا کن ،دعا کن شوهر بی رحمم بزودی تقاص پس بده دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
امیرآرتا مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1300 خوندم برات عزیزمانشالله ب حاجت دلت برسیبرای منم دعا کن حتمن براتون دعا میکنم
امیرآرتا مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1300 خوندم عزیزم واسه دل شکسته ی من دعا کن ،دعا کن شوهر بی رحمم بزودی تقاص پس بده برات دعا میکنم حتمن
تلـtelmaـما عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 179 برات خوندم انشالله حاجترواشی:)لطفا برا من و خانوادم دعا کن. منم حاجتم برآورده بشه انشالله :) ❣
امیرآرتا مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1300 برات خوندم انشالله حاجترواشی:)لطفا برا من و خانوادم دعا کن. منم حاجتم برآورده بشه انشالله :) ❣ چشم حتمن...انشالله ب حق این سحرگاه جمعه امام زمان گره از کارت باز کنه و حاجت دل و قلبیت رو بهت ببخشه ب حق مادرش نرجس خاتوناللهم صل علی محمد وال محمد
تلـtelmaـما عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 179 چشم حتمن...انشالله ب حق این سحرگاه جمعه امام زمان گره از کارت باز کنه و حاجت دل و قلبیت رو بهت ببخشه ... ممنونم😘انشالله همه حاجتروا بشن🙂🌱💚اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
migmigslowerneighbor عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 7947 خوندم میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست