بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 855 عنوان کجا برم ای وی اف کنم با بیمه تکمیلی 165 بازدید | 7 پست هزینه اش مقعول باشه چندساله ازدواج کردم و بچه ندارم کدام مرکز ناباروری تهران برم کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 1404/02/26 | 04:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_سوی_زندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 976 حدود هزینه اش چقدره؟ مگه بیمه تقبل میکنه؟ هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر آریایی (خودم نوشتم)
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 855 حدود هزینه اش چقدره؟ مگه بیمه تقبل میکنه؟ نمیدونم والل کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 855 ميتونم بپرسم مشكلتون چيه ؟ خودم تنبلی تخمدان همسرمم بی تحرکی کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
شهرزادآذر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 67 برای اینکه به هدفت برسی باید بری پیش دکتر خوبمرکز مام ارزششو داره که مشکلتو بیان و کنی و حل بشهمن بد چندتا دکتر با خانم دکتر بهناز محبتیان عزیز موفق شدم باردار بشم با هزینه ی خوب