2777
2789

سلام دوستان امشب به دهان پسرم ضربه خورد اما ضربش خیلی محکم نبود بعدش دیدم دهنش پر خونه و اولین دندانی که تو نوزادی دراورده بود افتاده

بررسی کردم کامل از جا درومده بود

خیلی نگرانم اونقدر که خوابم نمیبره

نکنه الان وقت افتادن دندونش نبود و به خاطر ضربه اینطور شده

کسی هست که تو این سن دندون بچش افتاده باشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
پسر من 4سالگی دراثر ضربه افتاد فقط ببر دندون پزشکی یه معاینه کنه ک کلا کنده شده باشه

واقعا

چشم عزیزم میبرمش  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان تو سن ۶ سالگیه دیگه ، وقتشه ، حتی اگه با ضربه افتاده باشه د. میاد فقط حواست باشه کامل دراومده باشه نشکسته باشه ریشش تو لثه بمونه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

نگران نباشین دندون دائمی به جاش درمیاد

اگه ضربه شدید بود محض اطمینان دکتر ببرین که خدایی نکرده

لثه و فکش آسیب ندیده باشه و کامل دراومده باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی الان تو سن ۶ سالگیه دیگه ، وقتشه ، حتی اگه با ضربه افتاده باشه د. میاد فقط حواست باشه کامل دراو ...

بررسی کردم کامل درومده بود

ولی باز به دندون پزشکم نشون میدم

ممنون عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباشین دندون دائمی به جاش درمیاداگه ضربه شدید بود محض اطمینان دکتر ببرین که خدایی نکردهلثه و ف ...

نه عزیز شدید نبود

اصلا تعجب کردم که چطور با این ضربه ی سبک دندونش از جا درمده متوجه لق بودنش نشدم اصلا

چشم حتما پیش دکترم میبرمش

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیز شدید نبوداصلا تعجب کردم که چطور با این ضربه ی سبک دندونش از جا درمده متوجه لق بودنش نشدم اصل ...

♥️♥️♥️

پس جای نگرانی نیست

حتما از قبل یکم لق بوده که با اون ضربه کلا افتاده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

♥️♥️♥️پس جای نگرانی نیستحتما از قبل یکم لق بوده که با اون ضربه کلا افتاده

احتمالا همینطور بوده

ممنون عزیز از راهنماییتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه حتما اینم جواب بدون علائم نگارشی و کاملا خودمونی

سلام عزیزم دقیقا همین اتفاق واسه پسر منم افتاد یه بار موقع دویدن خورد زمین لبش پاره شد و یکی از دندونای جلوش افتاد اونم دندونی بود که اولین بار درآورده بود منم خیلی ترسیده بودم فکر میکردم خیلی زوده واسه افتادنش ولی بعد که بردمش پیش دکتر ماریتا شکاریان که متخصص دندون کودکه خیالم راحت شد گفت بعضی وقتا اگه ضربه بخوره ممکنه زودتر بیفته ولی اگه دندون دائمی سالم باشه مشکلی پیش نمیاد یه عکس گرفت و گفت اوکیه فقط باید مراقب باشیم عفونت نکنه

اگه خیالت راحت بشه پسر منم حدود پنج سالش بود اون موقع الان مشکلی نداره دندون دائمی هم داره در میاد کم کم فقط حتما ببرش دکتر چون باید معاینه شه مخصوصا اگه خونریزی زیاد بوده یا لثه ورم کرده

ایشالا که چیزی نباشه نگران نباش 🌸

باشه حتما اینم جواب بدون علائم نگارشی و کاملا خودمونیسلام عزیزم دقیقا همین اتفاق واسه پسر منم افتاد ...

ممنون عزیز جون از راهنماییت

خیلی لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40