سلام چن روزی هست جاریم قهر کرده و من هرچی ازش میپرسم سره چی بوده ک قهر کرده میگه نمیدونم پسرم هیچی نگفته سر چی بوده میگم زنگ نزدید بهش دلجویی کنید میگه نه اصلااا زنگ نزدیم میگم بابا چی زنگ نزد میگفت خبر ندارم بعد ندونست تو راه پله ام با تلفن حرف میزد به خواهرش میگفت اینجور شده اونجور شده ولی از منو شوهرم قایم میکرد ولی اگه مسئله ای در مورد ما باشه واسه همه جار میزنه به همه میگه همیشهههه همینطور بوده کوچیک ترین مسائل برادر شوهرمو جاریمو به ما نمیگه نمیدونم دلیل این رفتارش چیه و واقعا آدم بسیار پنهون کار و دروغگوییه هزاران بار مچشو گرفتم دیگ به حرفاش اعتماد ندارم ولی بازم رو مخمه این پنهون کردنش از ما
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=382248496]حالا سر چی قهر کرده[/QUOTEخوب متوجه نشدم انگار شوهرش درامدش کمه و این حرفا
واه سر چیز مسخره ای قهر کرده...
توم بهتر ندونی ب نفع خودته من مادرشوهرم چیزی بهم نمیگه هروقت هم حرفی بهم بزنه اگر یکی دیگه بشنوه میره همه جا جار میزنع ک عروسم راز نگه نمیدارد آبرومو برده و و و و و منم اصلا ازش نمیپرسم
واه سر چیز مسخره ای قهر کرده...توم بهتر ندونی ب نفع خودته من مادرشوهرم چیزی بهم نمیگه هروقت هم حرفی ...
از خانواده جاریم حساب میبرن اونم دختر پر توقعیه از لحاظ امکانات بهترین خونه بهترین ماشین کم ندارن ولی خب اون این چیزا به چشش نمیاد .... فقط حرصم میاد متخصص اینه مسائل مارو بفهمه به همه جوری بگه آبرو واسمون نذاره طوری ک شوهرم ازش میترسه میگه نری حرف بندازی پشت سرم
از خانواده جاریم حساب میبرن اونم دختر پر توقعیه از لحاظ امکانات بهترین خونه بهترین ماشین کم ندارن ول ...
الان توم ب شوهرت بگو ببین مادرت نمیگه چرا جاری قهر کرده توم حق نداری مسایل مارو بهش بگی...من ک جدیدا فهمیدم هرچی بیشتر کم محلی کنیم بیشتر ایراد بگیری بیشتر هم تحویلت میگیرن توم دیگه نپرس