2777
2789
عنوان

میتونم خواهش کنم همه نظر بدین لطفا

1196 بازدید | 122 پست

دوستان من اینترنتی از یه خیاط سفارش لباس دادم برای دخترام بر اساس یک نمونه اورجینال اما متاسفانه چیز دیگه ای تحویل گرفتم به ایشون گفتم من نظرسنجی میزارم توی یک سایت پربیننده و از بقیه میخوام نظر بدن و نظر رو براشون میفرستم. 

فقط در نظر داشته باشین از پارچه مشابه استفاده کرده چون پارچه اورجینال ایران موجود نیست.

تعداد رای : 60
نظرسنجی
بله شبیه است
16
26%
نه شبیه نیست
44
73%
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

نمونه اصلی

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه دوخته شده

خب بذار عکسو

گذاشتم عزیزم