الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد ۳ ماه اوضاع ورم ایناتون چطور بود؟پره ها هم برش خورد یا نه؟من ۳ ماه مونده به یه مراسم مهم نوبت عم ...
نه پره ها ورم نخورده بود ولی خیلی طول کشید تا کاملا ورمش از بین رفت بعد ۳ ماه قطعا بهتر از قبلش شده بود اما همچنان ورم داشته یادمه بهم میگفتن تو که بینیت هنوز بزرگه و چیو عمل کردی
وای دقیقا منم از همین میترسم بینی تون رو چه سبکی عمل کرده بودید؟طبیعی یا نیمه فانتزی؟غضروف مصنوعی هم ...
نه غضروف نزاشتم من بهش گفتم طبیعی ولی نیمه فانتزی عمل کرد اکثر دکترها حرف گوش نمیکنن هر چی که سلیقه خودشون باشه رو انجام میدن نهایتا میتونی شانستو امتحان کنی شاید دکترت به نظرت احترام گذاشت اون چیزی که خودت میخوای رو بهش بگو انجام بده ولی اگه دنبال این هستی که طبیعی باشه بگرد ببین کدوم دکتر اصولا طبیعی عمل میکنه یا بالعکس