من و پارتنرم خیلی عاشق هم بودیم ومن عاشقش هستم زیاد وخیلی بهم میایم ازهرلحاظ من تاحالا مردی به خوبیش ندیده بودم مدتی بخاطرمشکلاتش رفت توو غارتنهاییش میگفت ک بخاطرتو نیست ومن عاشقتم قصدمم ازدواجه فقط یه مدت لطفا بذار توو خودم باشم تا ریکاوری شم یه روز ازسر فشار و دلتنگی ونگرانی چون جواب نمیداد بهش چندتایی توو پیام توهین نوشتم 🙈هرچی کفتم ک تو باجواب ندادنت نگران ودلتنگم کردی و نازه وعذرخواستم میگه نمیتونم فراموش کنم و دیگه برنمیگردم لطفا نگید فراموشش کن وبرنمیگرده بگید چیکار کنم برگرده بخدا حالم خیلی ناخوشه💔😭💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخش ولی انگار دنبال بهانه بوده گلمغار تنهایی درستاما زندان که نبوده گوشی ممنوع باشهکسیو دوس داری دل ...
همین الانش هم نوشت بخدا من پره مشکلاتم پدرمم دیروز زانوش خالی کرد خورد زمین دستا وپاهاش کبود شده مادروپدرش مریض شدن چند وقته این بیشتر داغون شده خیلی هواشونو داره منم میگم خداروشکر ک هواشونو داره ولی من چی ؟؟؟
آخه چرا بهونه اون ک انقدر ازمن تعریف میکردوخداروشاکربود وگفت ب خانوادت منو معرفی کن شبانه روز دنبال کارگشت جورنشد میخواست مغازه ی مناسب گیربیاره پولش نرسید یاجاشون اوکی نبود میگه حالم خیلی بده ولی توهینات منو ازت ناامید کردوبیتهایت ازت دلخورمو فراموش نمیتونم کنم میگه الاف من نشو هم ازت شاکیم هم پره بلاتکلیفیم ای خدا چرا آخه😭😭💔💔🙈🙈
نکنه چون یه بار شب عید بجای من مادرشو برد بیرون بگردونه وخرید کنه چون پدرش پیره رانندگی نمیکنه مادرشو برد بازار و عصبانی وشاکی شدم ک ما قرار داشتیم میگفت بخدا چ کنم مادرم گیر داده بخدا من حال وحوصله ی بازار ندارم مجبوری دارم مادرمو میبرم حتی لوکیشنم رفتن فرستاد هرجا میرفت لوکیشن میداد عکس مادرشو درخرید هم فرستاد ک فکرنکنم زنی روبرده یااین سری مادروپدرشو برد دکتر ب قول خودش بحث و غر اتجام دادم میگه تو دوبار بحث کردی وغر زدی وتوهین کردی سر بردن مادروپدرم و من نمیتونم تاابد فراموش کنم حرفهای این سریتو میگم نکنه فکرمیکنه من مخالف رسیدگیش ب مادروپدرشم ؟!!
چه کنم ب قول خودش غروبحث و توهین هارو ببخشه وفراموش کنه ؟!!😔😔😔😔😔😔😔
یه بنده خدایی این حرفا رو میزد بعد مشخص شد زن و بچه داشته
من آدرس خونه شون و خونه ی دوست صمیمش که بیشتر میره خونه ی اونو دارم همه چیشو میدونم بخدا همه چی عالی بود یهو اینجوری شد بیکارشد افسرده شده برام عجیبه آدم ازکسی ک دوستش داره ک ناراحت ودلگیرنمیشه و زود میبخشه وفراموش میکنه این هی میگه تاابد نمیتونم فراموش کنم💔😭