2777
2789

کسی هست استخاره قران رو تفسیر کنه 

مفهومش نمیدونم 

کمکم کنید توروخدا

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

اسی ببخشید مجبورم 🥺🤍

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نت تفسیراستخاره هر آیه هستکدوم ایه اومده واست

بیا تاپیک اخرم 

اونجا هست 

من ک چندین ساله خوندم ب هیچی هم نرسیدم جز ناامیدی

من دوازده سال شاگرد اول بودم برای کنکور انقد دعاکردم اخرشم بایه مصیبت هایی روبه روشدم واسه دانشگاه 

واسه کار هفت سال تمام دعاکردم انقد ختم وچله برداشتم که بنویسم یه کتاب میشه اونم هیچی

وااسه این حاجتم انقد دعامیکنم که اندازه نداره حتی یک سانتی متر به حاجتم نزدیک نمیشم

انشالله اگه به صلاحتونه حاجت روا شینفقط ناامید نشین

امشب دیگه ازخدا گلایه کردم و گفتم ازت نا امید شدم

چله کلیمیه برداشتم هر روز خوندم دیگه گفتم ادامه ندم خسته شدم بخدا

امشب دیگه ازخدا گلایه کردم و گفتم ازت نا امید شدمچله کلیمیه برداشتم هر روز خوندم دیگه گفتم ادامه ندم ...

طبیعیه حستون درک میکنم

انشاءلله که یه معجزه ای رخ میده مشکلتون برطرف میشه

ایت الکرسی میخونم براتون