2777
2789

میخواستم شام یه لقمه بخورم و تمام .که یه لقمه تبدیل شد به یه نون و دلستر و آجیل و رنگارنگ و ... 

امروز مثلا اولین روز رژیمم بود خراب شد

کاش میتونستم  خودمو کنترل کنم

شما راهی دارین؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

عالی تمومش کردی امروزو👏

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر پروتئین بیشتر بخورم برای میان وعده دیگه سمت تنقلات نمی‌رم فقط میوه و سبزی و یکم کشک یا شیر می ...

من عصبی میشم عصرا 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من تا ساعت ۱۱ 

۹۰۰ کالری خورده بودم

که یهو چشمم خورد به ظرف ویفر از خود بیخود شدم

شد ۱۴۰۰ تا🤮

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگر شیرینی نخوری عصبی میشی؟

نه عصبی که نه ولی مثلا وقتی گرسنه ام یه لقمه که بخورم انگار وحشی میشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم پشت سر هم بدون اینکه لذت ببرم میخورم

من تا ساعت ۱۱ ۹۰۰ کالری خورده بودمکه یهو چشمم خورد به ظرف ویفر از خود بیخود شدمشد ۱۴۰۰ تا🤮

وزنت چقدره🥲

وزنت چقدره🥲

من الان دوران تثبیتم

روزی ۱۶۰۰ مجازم ولی خب دوس داشتم امشب همون۹۰۰ بمونم که فردا جمعه اس بتونم بیشتر بخورم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من الان دوران تثبیتمروزی ۱۶۰۰ مجازم ولی خب دوس داشتم امشب همون۹۰۰ بمونم که فردا جمعه اس بتونم بیشتر ...

کم کردی قبلا؟ روشت چی بوده؟ تثبیت برای من رویاست

کم کردی قبلا؟ روشت چی بوده؟ تثبیت برای من رویاست

من زمستونه ۱۴۰۱ شروع کردم

۲۰ کیلو با فست و کالری شماری کم کردم

بعده اون تثبیتم

نه عصبی که نه ولی مثلا وقتی گرسنه ام یه لقمه که بخورم انگار وحشی میشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم پشت س ...

منم همین طور بودم اولش سخته ولی عادت میکنی دکتری که باهاش رژیم گرفتم گفت مثلا اگر دلت تنقلات یا هله هوله میخواد با سبزیجات شروع کن بعد یکم لبنیات مثلا کشک یا پنیر یا ماست بخور بعد میوه بخور بعد آجیل یا تنقلات که هوس کردی من الان حدودا یک سال و نیم رژیم گرفتم اگر بخوام تنقلات رو خالی بخورم راحت یه پاکت چیپس یا پفک رو تنهایی میخورم ولی اگر این ترتیب رو رعایت کنم خیلی خیلی  کمتر از اون مقدار میخورم

من زمستونه ۱۴۰۱ شروع کردم۲۰ کیلو با فست و کالری شماری کم کردمبعده اون تثبیتم

آفرین بهت 👏💪 من چند ساله شروع میکنم ولی دو روز سه روز نهایت یه هفته بعد ول میکنم 

دیگه خسته شدم 

بخاطر مشکلاتم هست