2777
2789

دو درصدش مال کساییه که واقعا عاشق همدیگه باشند و از ته قلب و خالصانع رفتار بکنن که از هر جهت بخان توجه و محبت بکنن که البته چه خوبه طرف مقابل حالا هر کی جنبه ی اینو داشته باشه... نظرتون؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم چون برام پیش اومد 

ببینید وقتی ینفر عاشق یکی دیگست باید ابراز کنه ،باید همه وجودش داد بزنه که عاشقشه و شجاعه براش 

بعضی چیزا دیگه گیر دادن و زیاده رویه 

ولی وقتی عشق همراه با احترام باشه اتفاقا محبتو بیشتر میکنه و باعث حتی عاشق شدن طرف مقابلش میشه

البته این برای کسیه که خودش ادم بالغی باشه و جایگاه خودشو بشناسه وگرنه کسی که جنبه نداره که بهش سلام کنی هم دور بر میداره

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

قبول ندارم چون برام پیش اومد ببینید وقتی ینفر عاشق یکی دیگست باید ابراز کنه ،باید همه وجودش داد بزنه ...

اره دیگه باید طرف جنبه شو داشته باشه من گفتم که تنها کسایی که واقعا عاشق همن جزع اون دو درصدن 

اره دیگه باید طرف جنبه شو داشته باشه من گفتم که تنها کسایی که واقعا عاشق همن جزع اون دو درصدن

دقیقا 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊