2777
2789

خوش به حالتون اگر که این دو ویژگی رو دارید خیلی انسانه ازادی هستین هیچ چیزی ارزش اینو نداره که روزهای عمرتونو با کینه توزی و اذیت کردن خودتون حروم کنید 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

من یه مدت فایل های صوتی آقای محمد شجاعی رو گوش میدادم خیلی خوب بود روانشناسی قلبش

کلا دیگه بعدش حالت خوب شد من خیلی دیوونم اخلاقم به شدت تنده

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دیگه بعدش حالت خوب شد من خیلی دیوونم اخلاقم به شدت تنده

ببین خیلی کمتر کینه میگرفتم

هر کس عصبانیم میکرد ساده رد میشدم از کنارش،اون مدت کنکورم شد نشد دیگه گوش بدم

ولی الان میخوام شروع کنم

کلا خیلی دلنشین بود واسم ناخوداگاه دیگه خیلی کمتر حرص میخوردم چون من هم زودرنجم درکتون میکنم

🎀

ببین خیلی کمتر کینه میگرفتمهر کس عصبانیم میکرد ساده رد میشدم از کنارش،اون مدت کنکورم شد نشد دیگه گوش ...

خیلی خیلی از لحاظ اخلاقی شبیهیم یعنی ی ایراداتی از حرفهای ادما پیدا میکنم که اصلا ی همچین قصدی نداشتن و ساعتهااااا خودم رو شکنجه میکنم 

خیلی خیلی از لحاظ اخلاقی شبیهیم یعنی ی ایراداتی از حرفهای ادما پیدا میکنم که اصلا ی همچین قصدی نداشت ...

مثل منید

مغز من درد میگرفت انقدر به حرف بقیه فکر میکردم

فلانی چرا اینو گفت؛کاش اینو میگفتم....

همش نوشخوار فکری داشتم

بنظرم اگر آدمی نیستید که به اعتقادات مذهبی خیلی گارد بگیرید براتون مفید باشه

یا اصلا حتی اگر مذهبیم نیستید یه قسمتش رو گوش کنید؛خوشتون اومد ادامه بدید

🎀

مثل منیدمغز من درد میگرفت انقدر به حرف بقیه فکر میکردمفلانی چرا اینو گفت؛کاش اینو میگفتم....همش نوشخ ...

من خیلی مذهبیم مگر تو سخنرانی هاش چی میگه 

امروز با خودم گفتم که ای کاش غش کنم ازبس که فکر کردم دلم میخواستم یکمی مغزم خاموش شه 

برای این مورد

اول کتاب نیمه تاریک وجود بخونید 

خیلییی تاثیر داره چون کمک میکنه ریشه خشم رو بشناسی و آدمارو درک کنی به جای نفرت پراکنی (:

و کمک میکنه خودتون و بقیه رو ببخشید 

بعدش سخنرانی های استاد حسین الهی قمشه ای رو گوش کنید 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

من خیلی مذهبیم مگر تو سخنرانی هاش چی میگه امروز با خودم گفتم که ای کاش غش کنم ازبس که فکر کردم دلم م ...

نه آخه بعضیا کلا دوست ندارن مذهبی باشه،وگرنه که چیز بدی نمیگن😊

حیفه واقعا

من از وقتی بهتر شدم راستش میتونم بیشتر به کارام برسم😂

مغزم دیگه وقت تلف نمیکنه برای فکر اینطوری

🎀

برای این مورداول کتاب نیمه تاریک وجود بخونید خیلییی تاثیر داره چون کمک میکنه ریشه خشم رو بشناسی و آد ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هاتون حتما کتاب رو تهیه میکنم 

نه آخه بعضیا کلا دوست ندارن مذهبی باشه،وگرنه که چیز بدی نمیگن😊حیفه واقعامن از وقتی بهتر شدم راستش م ...

خیلیم عالی اتفاقا من اعتقاد قوی به این دارم که مغز ما به طور مستقیم و غیر مستقیم داره اطلاعات دریافت میکنه وهمینجوری روی ایمان و اخلاقیاتمون اثر میذاره و روی اعمالمون ظاهر میشه همیکنه مذهبی باشه حرفاشون بیشتر من رو ترغیب میکنه تا برم و گوش بدم 

فایل صوتین عزیزجانآیدی کانالش رو میخواین بدم؟تو همه پیامرساناهم کانال دارن

اره لازم میشه 

همینجا لینک کانال رو بدین یا اگر خواستید درخواست دوستی بدین هر طور که میلتونه