2777
2789

دکتر برام‌تجویز کرده ویزیتشم‌فوق العاده گرون بود اما میترسم بگیرم‌مصرفشون کنم بهشون وابسته بشممم بچه ها توروخدا اگ مصرفشون‌کردید و حالتون اکی هست بهم بگید من خیلی استرس دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بقیه رو نمیدونم ولی آسنترا برای من معجزه بود🙃

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نخور اشتباه هست 8 ماه هست مصرف نکردم اثراتش هنوز کامل نرفته

آخه من دارم افسرده میشم بعد گفتش اینارو بخوری خلقیاتت بهتر میشه بعد گفته از ۱چهارم اینا شرو کن هنوز داروهاشو نگرفتم نمیدونم چ کنم

بنظرت ارزش مصرف کردن دارن؟

واقعا نمیدونم چی بگم

من خودمم ترسیدم وابسته بشم

من افسردگیم خیلی شدید بود سردردای عصبی و..

بعد که فهمیدم نازایی دارم بدترم شد

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
یعنی شما ازشون راضی بودی؟

بلی بسیار

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

واقعا نمیدونم چی بگممن خودمم ترسیدم وابسته بشممن افسردگیم خیلی شدید بود سردردای عصبی و..بعد که فهمید ...

منم همین طور دقیقا سردردهای عصبی حال هیچ کاریو ندارم اصن نمیدونم چ کنم

منم همین طور دقیقا سردردهای عصبی حال هیچ کاریو ندارم اصن نمیدونم چ کنم

اگه میتونی برو مشاوره

با دوستات معاشرت کن

برو استخر

طبیعت 

پارک

خونه نمون‌ خیلی

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

چرا هچین فکری میکنی مغز آدم هم مثل بقیه اعضای بدن مشگل پیدا میکنه باید دارو استفاده بشه مگه به داروهای دیگه وابسته شدی به خاطره مشگلات دیگه این داروها هم همینه این یه باور غلطه عشقم استفاده کن و تا آخرشم طبق دستور دکترت استفاده کن و زیر نظر همون دکتر باش تا حالت خوب بشه 

بهش وابسته نشدی واسه من پروفنازین اینا نوشته

ن

تو دوره مصرف وابستش بودم ولی راحت کنار گذاشتمش