2777
2789

ببینین این دختر جیگیلی من دو سال و نه ماهشه. قدش ماشالا بلنده و پونزده کیلو وزنشه. به نظر من هم جثه هست با بچه های چهار ساله حتی. اونوخت حرف زدنش به نسبت سنش کمی مناسب نیست. مثلا جملات دو کلمه ای میگه و گاهی سه کلمه ای. مثلا میگه ماهی خوابیده. سوکسه مرده. ماما ای چیه. پسرپسر جوجو بود. از این چیزا میگه. در مقابل به شدت هم حرف های نامفهوم میزنه و همش حرف میزنه. متصل میگه دیجه بوگو شیجی فیلی بود....  خیلی با اعتماد به نفس. پارسال زمستون دو ماه گفتار درمانی بردم بعدش سخت بود و به خاطر اینکه زیر سه سال بود مشورت کردم فکر کردم فعلا وایستم. امروز بردمش مطب برای لوزه‌ ش. اونجا یه گلدون افتاد بچه ما نطقش باز شد و به شدت حرف های نامفهوم زد من یکم خجالت کشیدم. سوالم اینه که این بچه رو جایی ببینید انتظار دارید کامل حرف بزنه؟ سنشم نمی‌دونید مثلا. 

سوال شغلی نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دخترم تا 3سال و 4 ماهش که لود کلا کم حرف و چند کلمه ای لود

ولی یه دفعه شروع کرد

انگار هرچیزی شنیده بود ذخیره کرده بود و هی حرف میزد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خواهرزاده ی منم مشکل داره .الان ۴ سالش هست تازه میتونه اسمش رو درست تلفظ کنه جمله بندی هم تازگی بهتر شده شربت امگا براشون خوبه .یه مهد خوب پیدا کنید که باهاشون شعر کار کنند نه هر مهد کودک نزدیک خونتون .

نه چنین انتظاری ندارم..هیکل و جثه که ربطی به صحبت کردن بچه ندارهمن داداشمم یکم دیر صحبت کردنو شروع ک ...

داداش منم اینطوری شد یهو نطقش باز شد دیر. ولی شدید

سوال شغلی نپرسید

داداش من نابغست، المپیادی و نخبه، اما ۷ سالگی تونست حرف بزنه، حرف نزدن بچه ها دلایل مختلف داره، اصلا عجله نکن هنوز خیلی کوچیکه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

دختر دوستم ۶ سالش بود نامفهموم میحرفید این خانوم کوچولوهست 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚