2777
2789

میخوام لای نون تست مرغ قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا بذارم ..دیگه چی میشه توش گذاشت خوشمزه تر شه؟ بعد دستگاه مثل فر قبلش باید داغ بشه؟ چند دیقه باید بمونه؟ از قبل مرغو با قارچو ابپز کنم ؟؟؟

اره از قبل بپز فقط پنیر رو نریز

بریز لای نون بعد پنیر بریز نون رو یکم با دست فشار بده

اگه نذاری گرمم بشه مشکلی نیست رپی صفحه هاش یه مقدار روغن اسپری کن  که پنیر میریزه نچسبه یوقت نونت رو بذار درشو محکم ببند خودش میپزه

حداقا پنج-هشت دقیقهلازمه بمونه من 15 دقیقه هم میذارم گاهی برشته میشه

اره از قبل بپز 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز سرخ میکنم ادویه میزنم بعد سیر رنده شده بعد قارچ بعد مرغ های از قبل پخته شده ریش ریش شده یا فیله های گریل شده رو میریزم و بعدشم ذرت و دراخر یکم رب میزنم و یکمم سس کچاپ هم میزنم کف نون ساندویچی ترکیب سس نایونز و سس خردل و سس هزار جزیره میزنم بعد موادمو میریزم یکم خلال سیب زمینی و بعدشم پنیر چدار یا پنیر پیتزا

بعد میذارمش تو ساندویچ ساز