2777
2789

من به خدا فقط برای مسخره بازی یه آهنگ زنگ مسخره گذاشتم، گوشیم اکثر اوقات سایلنته گفتم کی میخواد بشنوه

داشتم میرفتم دانشگاه، کلاس جبرانی داشتیم شارژرمم برداشتم

زدم پریز کنار میز استادگذاشتم شارژ بشه، استادیارمون اومد خیلی راحته با بچه ها،کلا زیاد شوخی میکنه

گوشی من یهو زنگ خورد،با اون زنگ مسخره

یه لحظه قلب من وایساد، همه ساکت شدن، بعد شروع کردن خندیدن

گفتم گوشی منه ببخشید، فشارم افتاده بود

استادیارمون رفت گوشی و برداشت گفت مامانته

تا من بدوم سمت میز

گوشی و جواب داد زد رو آیفون: گفت سلام مادر😐

برگای من ریخته بود، آروم میگفتم توروخدا گوشیم بده

مامانمم برگاش ریخت گفت سلام😐 مهسا؟

کل کلاسمون داشتن میخندیدن من کم مونده بود گریه کنم

استادیارمون گفت: مهسا گوشیش مونده پیش من، اومد میگم بهتون زنگ بزنه

گوشی و از دستش کشیدم گفتم مامان به خدا دروغ میگه

دوییدم بیرون کلاس

همه چی و به مامانم گفتم، گریه کردم

دیگه نرفتم کلاس، استادیارمون اومد بیرون، کلی معذرت خواهی کرد، گفت من با بچه ها شوخی میکنم خودت میدونی، من گفتم گوشی هاتون سایلنت باشه، فکر کردم شوخی اینم، منم مثل احمقا زدم زیر گریه دوباره

( کرم از خودم بود میدونم ولی اونجا نمیدونم چم شده بود)

گفتم اشکال نداره، کلاس تموم شد اومدم خوابگاه

اصلا حالم خوب نیست،نمیدونم سری دیگه چطوری میخوام برم سر کلاس، مامانم چه فکری کرد راجبم

میخوام برم بمیرم😭

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم بدتر از بقیه هار هار می‌خندیدم 🤣🤣

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بهش میگفتی حد خودتون رو بدونین اصن اجازه اینو نداشتین ک گوشی منو جواب بدین همونجام ک جواب داد گوشیو میگرفتی یا خیلی جدی میگفتی تموم کنین مسخره بازی رو!گریه اخه دختر باید قوییییی باشه

اکانت واگذار شد