2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابزار هایی مثل بند برای اصلاح، اپلیدی، فنر اصلاح باعث جوش زدن، تورم صورت، زخم شدن صورت، رشد موهای زیر پوستی، شل شدن پوست و التهاب میشه 

توصیه نمیکنم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شنیدم تیغ هم مو ها رو کلفت می‌کنه و تجربه هم کردم

اصلاح بدن یا صورت با تیغ نمیتونه مو رو ضخیم کنه

اما مویی که تراشیده نشده نوک تیز و کمرنگی داره و فقط به چشم نمیاد

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

پس چیکار کنیم

بهترین راه استفاده از تیغ تمیز

هر دفعه پوست رو لایه برداری نازک انجام میده و سلول های مرده از سطح پوست پاک میشن و باعث اکسیژن رسانی بهتر به پوست و جذب بهتر محصولات پوستی میشه و به ریشه مو و منافذ اسیبی نمیرسونه

دفعات اول شاید جوش بزنی اما به مرور پوستت عادت میکنه

هیچ منبع معتبری هم نیست که ثابت کرده باشه استفاده از تیغ مو رو ضخیم یا زیاد میکنه خودمم چند سالیه فقط از این روش استفاده میکنم

روش دوم هم استفاده از پودر یا اسپری های موبره 

اما به هیچ وجه سراغ محصولات تهاجمی و وکس و شمع و فنر و بند نرو

بهترین راه استفاده از تیغ تمیزهر دفعه پوست رو لایه برداری نازک انجام میده و سلول های مرده از سطح پوس ...

استفاده از ژیلت با تیغ فرقی نداره که درسته ؟ 

ویه سوال دیگه من پوست صورتم‌ چربه و هر چند روز یه بار یک جوش چرکی درمیاره و جاش هم میمونه صورتم چند تا جای جوش داره چیکار کنم جوش نزنه؟

با ژیلت اصلاح میکنم چه شوینده ای یا کرمی برای پوستم پیشنهاد میدی ؟ 

و برای رفع جای جوش ها چیکار کنم ؟ 😕

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

استفاده از ژیلت با تیغ فرقی نداره که درسته ؟ ویه سوال دیگه من پوست صورتم‌ چربه و هر چند روز یه بار ی ...

نه تیغ و ژیلت فرقی نداره

چون پوست چرب داری ترجیحا نباید از پماد استفاده کنی
بهتره توی روتینت از شوینده یا تونر ها و سرم هایی که حاوی سالیسیلیک اسید هست استفاده کنی
از ژل موضعی آکنومیس هم برای از بین بردن جای جوش استفاده کن
در کنارشون میتونی ترمیم کننده هم بزنی
روزی دو بار هم صورتت و بشور و دست آلوده بهش نزن
و اگر از ژل ضد جوش استفاده میکنی، کنارشون بزار
و اگه پوست خیلی چربی داری از صابون انتی باکتریال مصرف کن و بعدش حتما ابرسان و مرطوب کننده بزن

نه تیغ و ژیلت فرقی ندارهچون پوست چرب داری ترجیحا نباید از پماد استفاده کنیبهتره توی روتینت از شوینده ...

مرررسی🌹

اگه بخوام همیشه برای اصلاح موهای صورتم از ژیلت استفاده کنم‌موهام زبر و درشت نمیشه ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

مرررسی🌹اگه بخوام همیشه برای اصلاح موهای صورتم از ژیلت استفاده کنم‌موهام زبر و درشت نمیشه ؟

نه گلم نمیدونم توضیحم و خوندی یا نه تو همین تاپیک بود

ژیلت بذر پاشی نمیکنه که موها بیشتر یا کلفت بشه

فقط مو رو هم سطح با پوست میکنه

مویی که اصلاح نشده سر نوک تیز و کمرنگی داره

اما وقتی اصلاح میشه سر خودش و از دست میده و بدنه مو شروع به رشد میکنه

که تو موهای صورت خیلی خیلی کم معلومه

هنوز مدرک معتبری وجود نداره که ثابت کرده باشه با ژیلت موها کلفت تر از قبل در میاد یا موها بزرگتر میشن

نه گلم نمیدونم توضیحم و خوندی یا نه تو همین تاپیک بودژیلت بذر پاشی نمیکنه که موها بیشتر یا کلفت بشهف ...

آها خیلی ممنونم عزیزم 😘

میشه یه ژل یا سرم برای شست و شوی صورت که برای پوست چرب مناسب باشه خودت یه مارک خوب با قیمت مناسب معرفی کنی 

ببخش خیلی سوال میپرسم 🙈

آها خیلی ممنونم عزیزم 😘میشه یه ژل یا سرم برای شست و شوی صورت که برای پوست چرب مناسب باشه خودت یه ما ...

خواهش میکنم عزیزم

ایرانی یا خارجی؟

برند هیدرودرم و ویتایلر و فیس دوکس جزو بهترین ها هستن

خواهش میکنم عزیزمایرانی یا خارجی؟برند هیدرودرم و ویتایلر و فیس دوکس جزو بهترین ها هستن

لطف کردی گلم 😘  نظرات رو راجب برند ویتایلر خوندم خوب بود همینو میگیرم روزی چند بار باید استفاده کنم؟

ضد آفتاب برای پوست چرب با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی و همینطور آبرسان😁