2777
2789

قبل شام یه لیتر اشک ریختم و دنبال چاقوی تیز بودم برای بریدن گلوم 

اشکامو پاک کردم رفتم یه لقمه خوردم با مامانمم حرف زدم ازش تشکر کردم براش نسکافه ریختم

الان اومدم اتاقم باز دارم فکر میکنم چطور انجامش بدم؟ یه کم سپرده دارم تو بانک و به مقدار طلا اونا رو جای درست بذارم که پیدا کنن

دارم برنامه میچینم 

اما همه فکر میکنن حالم خوبه!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اِنسان تنها کسی هست بَر روی زمین که هزاران بار بَهای همان اِشتباه را می‌پردازد..بقیه موجودات فقط یک بار بَهای هر اِشتباه‌شان را می‌پردازند، اما ما نه....ما ذهنی قدرتمند داریم، یک اِشتباه می‌کنیم، خودمان را قضاوت می‌کنیم، خودمان را مقصر و گناهکار می‌شماریم و خودمان را مجازات می‌ کنیم...اَما فقط کافیه توجه خودمون رو اَز این صدای ذهن و اَفکارمون برداریم تا از رَنج کشیدن رها بشیم..

چی باعث شد با وجود رفتار خوبت با خانواده به خودکشی فکر کنی جانم؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

جیگرم خونه دست به دریا میزنم میخشکهخیلی بدبختم

درکت میکنم.

گاهی وقتا هی جلو میری و هی بازم تاریکیه

حس میکنی دیگه هیچوقت نورو نمیبینی

اما هنر همینه وقتی همه جا تاریکه ادامه بدی

میری جلوتو میبینی بازم سیاهیه، اما باز ادامه بدی

توی همون سیاهیا هی ادامه بدی

و بالاخره یه روز خورشیدو میبینی اگه توی تاریکی ها خودتو نبازی.

Intj-