2777
2789

یه اتفاقی افتاده که فامیل اینجان،من بدبخت از شهر غریب اومدم شهرستان ۳ روزه بیشتر کارا گردن منه کسی کاری نمیکنه که منم مجبورم قبل از اینکه کسی چیزی بگه انجام بدم،فردا قراره خودم تنها برگردم اونم ساعت ۶ صبح ۷ ساعت توی جاده ام خونه شلوغه به بقیه گفتم من دارم میخوابم خواهشا درکم کنید ۳ روزه چشامو رو هم نذاشتم حالم خوب نیست جدا از این خیر سرم بیمارم وای وای اون آدمای بزرگ و با درک و شعور درکم کردن گفتن برو و کلی قربون صدقه رفتن،دختر خاله و داییام انگار واقعا لج دارن با منی که باهاشون خیلی خوبم سال به ستا نمیبینمشون همین ک من چشام گرم شد ۷ نفزشون اومدن نشستن تو اتاق هر هر می‌خندن و قشنگ معلومه کارشون از عمده (خیلی خوب میشناسمشون)

همش دارم صبوری میکنم چیزی نگم همه رو با خاک یکسان کنم🫠🤌🏻دارم میمیرم بخدا کلیه ام درد گرفته دارو هام نیست به جز خستگی که دارم

چیزی بهشون بگم یا ن؟

اتاق دیگه ای نیست بری بخوابی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااتاق اونوری آقایون نشستن اون یکی هم وسایل توشه همین یکی واقعا برای استراحته اینا ول‌کن نیستن

صبوری کن فردا تو راه بخواب

ارزش نداره ۳روز تحمل کردی لحظه اخر اوقات تلخی بشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁