2777
2789

مخصوصا اونا که همون اول اینو میگن. اخه کی با دیدن یه پروفایل قصدش ازدواج میشه بدون دو کلام حرف.

هر چی این مدلی دیدم یا لاشی بودن یا مشکوک به لاشی بودن. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

چرا فکر کردی میگیم بیا فردا محضر اول این بگو باشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی همون اول شماره خواست. یکی عکس قدی. یکی همون اول بهم میگف عشقم و فقط تو فکر قد و وزن و بغل بود. یکی کلا غیرعادی بود. 😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

دوستام تعریف میکردن همشوووون دوست پسراشون بعد دور زدن های متعدد دنبال آرامش بودن😂

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
دقیقا

جالبه ک طرف میگه شمارو تو پیج وساطت ازدواج دیدم. میگم من ک اسم ندادم فقط فالو کردم میگه تو فالورا دیدم. خب تو اگه کرم نداری چرا از روند همون پیج نرفتی جلو 😑

مجازی و غیرمجازی نداره هرپسری اول رابطه از عشق و ازدواج حرف زد بلاکش کنید

خب ببین هرکس چارچوبی داره مثلا من خودم از روابطی ک طرف قصدش ازدواج نیست یا ازدواج با من نیست و هر چی هم بگذره عوض نمیشه تصمیمش خوشم نمیاد. بنظرم دو نفر میتونن ب قصد ازدواج اشنا بشن اگ شد ادامه میدن نشد تموم. ولی اینکه یارو اول میاد میگ من قصدم ازدواجه اشنا بشیم خیلی مسخره س. میشه اول صحبتای عادی کرذ یکم با شرایط طرف و روحیاتش حداقل سطحی اشنا شد بعد اینو گفت

شانسیه من یه بلاگر میشناسم از طریق اینترنت با یه افریقایی اشنا میشه و 9 ماه بعد ازدواج میکنه میره فل ...

اونا حتما مدتی حرف زدن تصمیم گرفتن. این پسرا که یهو میان دایرکت قصدم ازدواجه خیلی سمی هستن و دروغگو 😑

یه چیزیم چن بار دیدم یه خانم پیام میده میگ من واسط ازدواجم یا مثلا همکار خواهر یکیم یا ازین چرت و پرتا و میخاد معرفی کنه. قشنگ تابلوعه پیج فیک پسره ست

دوستام تعریف میکردن همشوووون دوست پسراشون بعد دور زدن های متعدد دنبال آرامش بودن😂

ربطشو نفهمیدم

بعضی از این اقایون تو کشورای دیگه هستن و قصدشون تیغ زدنه دخترای داخل کشوره 

یکی‌از اشناها دخترش حدود ۲۵ ساله با اقای ایرانی مهاجر اشنا میشه اون اقا اول مخشو میزنه بعد بهش میگه اینجا مهاجرای ایرانی خیریه راه انداختن به ایرانیهای نیازمند داخل کشور کمک میکنیم ادای وطن پرستا و دوستدار ایرانی 

بعد تحریکش کرده توام که انقدر نشون میدی خوب و مهربونی بیا کمک کن.....چقدر؟۲۰۰ میلیون دختر ساده و احمق و خرفت حدود هفتاد میلیون میده به پسره بعد پسره شروع میکنه بی محلی حتی تحقیر و مسخرش کردن تو بدبختی تو ایران زندگی میکنی ایرانیای داخل کشور گشنه ان بی فرهنگن حالم از ایرانی داخل بهم میخوره کلی فش به این دختر و ایرانیای داخل ایران داده بوده ومسخره میکرده 

بعضی از این اقایون تو کشورای دیگه هستن و قصدشون تیغ زدنه دخترای داخل کشوره یکی‌از اشناها دخترش حدود ...

وا دختره چ احمق بوده. رو چ فکری این کارو کرده. اقاهه وعده ازدواج داده؟