2777
2789

توی روستامون هستیم

رفته بودیم توی روستا بگردیم

گوشی خواهرم هم توی جیب من بود

برگشتنی وقتی از رودخونه رد میشدم پام لیز خورد 

پام رفت تو آب ولی نفهمیدم چیزی از جیبم افتاده باشه 

بعد وقتی اومدیم خونه تقریبا ۲۰ دقیقه بود نشسته بودیم خواهرم گفت گوشیم کجاست

بعد پا شدم دیدم توی جیبم نیست🥲🥺

خلاصه رفتیم از جاهایی که اومدیم دنبالش گشتیم

بعد من توی کنار رودخانه  پیداش کردم قسمتی که عمقش یکم کمتر بود 

اول به خواهرم گفتم روی چمن پیداش کردم

بعد گفتم یه ذره اش تو آب بود 

چون می گفت چرا خیسه

می گفت شاید هم باران باریده

چون هوا هم بارانیه

بعد با حال بسیار بد اومدیم خونه گذاشتیم داخل برنج حالا نمیدونم چی میشه🥲😭

در ضمن گوشیش هم گرونه

S 21  هست😥

به نظرتون چطور میشه؟؟

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

هیچیش نمیشه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیش نمیشه

امیدوارم🥲

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

بزار تو گونی برنج یا سطل برنج بعد ۳ روز بردار

آخه نمیتونم به خواهرم بگم توی رودخونه بود🥺 

چند روز روشنش نکنید بذارید بمونه همون لای برنج که آبش کشیده بشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الفاتحه با لحن پنجعلی بخون

😭 گوشی خودم هم توی جیبم بود ولی‌ اون افتاده بود

اصلا روشنش نکن فعلا .بزار چند روز بمونه تو برنجا ،اگه تونستی بده تعمیرکار برات سرویسش کنه

باشه میگم به خواهرم 🥲