2777
2789

دبیرستان ی معلم داشتم میگفت اگ تو اون سن قرص زینک میخوردین قدتون بلند میشد دیگه نمدونم راسته یا نه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رشد قد کلسیم .ویتامین دی و زینک و پروتئین لازمه

گوشت ماهی و مرغ و گوسفند و ...تو برنامه غذاییشون حتما باشه

ماهی یا تن ماهی منبع خوب ویتامین دی هست

اگه گوشت زیاد مصرف نمیکنید سویا بهشون بده اونم پروتیین داره

روزی دو تا لیوان شیر حتما بخورن بعلاوه کشک و ماست

تخم مرغ هم حتما هرروز باید بخورن

انواع مغز ها رو هم به دلیل داشتن ویتامین بخورن خوبه

اگه هم تونستی ببر دکتر یه ازمایش خون برای ویتامین ها بنویسه یه وقت کمبود ویتامینی رو بدنشون داشته باشه اون رو هم مصرف کنند

برای رشد قد کلسیم .ویتامین دی و زینک و پروتئین لازمهگوشت ماهی و مرغ و گوسفند و ...تو برنامه غذاییشون ...

تخم مرغ شیر هر روز میخورن کمبود ویتامینم ندارن کلا هم گوشت میخورن 

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی 

قد بچه‌ها خیلی به ژنتیک بستگی داره ولی تغذیه‌ی خوب خیلی کمک می‌کنه که پتانسیل رشدشون کامل بشه.

حتما اینا رو تو برنامه‌شون بذار:

شیر و لبنیات (پنیر، ماست، دوغ) برای کلسیم

تخم‌مرغ، گوشت، مرغ، ماهی برای پروتئین

مغزها مثل گردو، بادام، پسته (اگر آلرژی ندارن)

میوه و سبزیجات رنگی (ویتامین و آنتی‌اکسیدان)

ورزش منظم مخصوصا بارفیکس، طناب‌زدن و بسکتبال

خواب کافی، چون هورمون رشد شب موقع خواب ترشح میشه

اگه خیلی نگرانی، یه آزمایش ویتامین دی و تیروئید هم بدن زیر نظر پزشک

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |