2777
2789
عنوان

خانومایه باتجربه کمک خواهشا

37 بازدید | 4 پست

بچم دوماهشه .زایمان طبیعی داشتم .الا یبس شدم ب سختی دفع دارمو شکمم چند روز ی بار کار میکنه‌.دکتر رفتم بهم پماد داخل مقعدی داد با ی محلول.ولی خوب نشدم حالا باید چکار کنم راهکاری ندارین؟

والا من بعد زایمان دکتر یه دارو بهم داد واسه جلوگیری از یبوست که البته زیاد بهش نیاز نشد و متاسفانه من اسمشو خاطرم نمونده، اما چیزی که خیلی تو بیمارستان به ما تاکید کردند استفاده مایعات فراوان (نوشیدن آب کمپوت گلابی و کمپوت انجیر) بود که خیلی مفید واقع شد و من تا دو هفته بطور مداوم این مایعات رو می خوردم و خداروشکر مشکل آنچنانی نداشتم

والا من بعد زایمان دکتر یه دارو بهم داد واسه جلوگیری از یبوست که البته زیاد بهش نیاز نشد و متاسفانه ...

منم اوایلش خوب بودم الان حدود یک ماهه اینطور شدم دو هفته ای از اتمام داروهام میگذره ولی تاثیری نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایلش خوب بودم الان حدود یک ماهه اینطور شدم دو هفته ای از اتمام داروهام میگذره ولی تاثیری نداشت ...

برگ سنا از داروخانه بگیر دم کن بخور اگه بتونی قرصشرو از عطاری پیدا کنی که دیگه معرکه اس خواهرم بعد از زایمان اینجوری شد واقعا برگ سنا معرکه اس

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟