2777
2789
عنوان

بچه یک ماهه عجیب غریب

173 بازدید | 11 پست

تورو خدا بگید بچه ی شما هم اینطور بود؟؟ بچه هابچم یک ماه و نیم یاد گرفته غلت بخوره و سینه خیز بره مگه بچه ها چن ماهگی غلت خوردن و رو شکم رفتن و سینه خیز رفتنو گررن گرفتنو یاد میگیرن خدایی؟؟؟ ن فک کنین یبار اینکارو کرده اصلا دائم باید حواسم بهش باشه خوب شد رو تخت نمیخوابم اون شب غلت خورد و صبح پاشدم پایین تشک بود هر حالتی بخوابونمش صب پا میشم میبینم رو شکم خوابیده عین ادم بزرگا😐😐😐 از یه ماهگی غوغو میکنه  روزی حداقل ۱۰۰ بار بدون کم یا زیاد غلت میخوره رو کمر باشه میره رو شکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یک ماه و ۱۵ روزگی غلت زدنو شروع کرده الان تقریبا ۳ روزه ک سینه خیز میره الان سه ماهشه

ماشاءالله 🥺♥️

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ماشالله به فندوق کوچولوت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یعنی باقی بچه ها اینجور نیستن من هیچ اطلاعی راجب بچه ها ندارم از مامانم اینا هم دورم گفتم بهشون گفتن ...

بچه با بچه فرق داره

بعضی از بچه ها محکم تر از بقین خب طبیعتا زود تر هم راه میافتن

بچه میشناسم تو هشت ماهگی راه میره

بدن بعضی بچه ها محکم تره