2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نتیجه گرفتم از سه تا سه شنبه پشت سرهم آش رشته به نیت حضرت فاطمه بپزی من گرفتم به همون آش اولی عیدالزهرا خیلی حاجت میده نذرنمک حضرت ابوالفضل وحضرت زهرا دیگه ختم صدهزار صلوات دسته جمعی 

من چهل روز سوره حشر خوندم و قبل از اینکه تموم بشه دعام براورده شد.

ضمنا بایدوقتی میخونی از ته قلبت یقین داشته باشی که حاجت روا میشی اگه شک داشته باشب نمیشه.

هروقت به قدرت خدا ایمان داشته باشی صد درصد اون وقت اجابت میشه

سلام

من برای حاجتم خیلی تلاش کردم چله دعای توسل،زیارت عاشورا،حدیث کساء،2 تا چله سوره یاسین گرفتم ولی حاجتم رو هنوز نگرفتم و خیلی امیدوارم میشه یه ختم بسیار مجرب معرفی کنید که حاجت بی برو برگرد گرفته بشه

سلام من برای حاجتم خیلی تلاش کردم چله دعای توسل،زیارت عاشورا،حدیث کساء،2 تا چله سوره یاسین گرفتم ول ...

استاد من برای تمام بچه میگفت وقتی موثر ترین دعا به کمک تون میاد یا حاجتتون رو براورده میشه که توی این چهل روز از یکسری گناه هایی که میکردی دست بکشی و اگر این کارو کردی بی برو برگشت سخت ترین حاجتت براورده میشه ، خودت متوجه براورده شدنش میشی.