2777
2789

من همه آهنگام قدیمیه بچم میگه مامان آهنگ دوستام خیلی قشنگه توهم آهنگ جدید دانلودکن

اسم چندتا آهنگ های جدید شادبگیدتادانلودکنم

آهنگ جدیدا واقعا بی معنی ان

چن تا آهنگ بگید که تو عروسیا جدیدا خیلی میذارن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم

ربمیکسای طولانی دانلود کن تو تلگرامم هس تو گوگلم میتونی سرچ بزنی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

آهنگ جدیدا واقعا بی معنی انچن تا آهنگ بگید که تو عروسیا جدیدا خیلی میذارن

وای ی عالمه اهنگ هس من تازه عروسیم بود بالای ۶۰۰ تا اهنگ تو فلشمه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

وای ی عالمه اهنگ هس من تازه عروسیم بود بالای ۶۰۰ تا اهنگ تو فلشمه

خب بگو چن تاشو

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه ریمیکس دارم قشنگن برا رقص و اینا تو گوگل شاید پیدا کنی 

ریمیکس گرامافون 21 از دی جی پی اس

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خب بگو چن تاشو

خرمشهر چاووشی

گلوبند طهماسبی

خانم خانما منوچهر سخایی

زن ایرونی ویگن

واستونک شیرازی

شیرین منصور

دختر شیرازی 

پریا خانم اندی

زن زیبا

یار قد بلندم

شاه دوماد ویگن

دیگه اینا اهنگای عروسیه خودمون بود 😂