2777
2789
عنوان

خانومایی که جداشدید حالتون چطوره

252 بازدید | 18 پست

من ازش متنفر شدم چون نه محبت میکرد بهم، همش تحقیرم میکرد، شدیدا خسیس بود، کلا حس جنسی نداشت، چند وقت بود حسرت ی بغل به دلم مونده، اخرشم که کتکم زد و انداخت بیرون خودم شاغلم میتونم زندگیمو بگردونم اما دلم میسوزه که چرا زندگیم اینطوری شد به نظرتون حالم بهتر میشه؟ مبتونم فراموشش کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته شکایت کردی؟ من هنوز شکایت نکردم شنبه میخوام برم شکایت کنم ولی حالم خیلی بده شما چطوری تحمل ...

اوایل یکم حالت بده و بهش فکر می‌کنی ولی وقتی ازش بدت بیاد زووود فراموش میکنی و خوشحال میشی ک زودتر راحت شدی .شما بچه داری؟

نمیتونی حق طلاق بگیری،؟

اوایل یکم حالت بده و بهش فکر می‌کنی ولی وقتی ازش بدت بیاد زووود فراموش میکنی و خوشحال میشی ک زودتر ر ...

بچه ندارم پنج ساله ازدواج کردم اصلا اخلاق نداره، همش عصبیه، کتک میزنه، خسیسه، نمیشه اصلا باهاش حرف زد، فقط به حرف مادرشه، خسته شدم دیگه از دستش 

[QUOTE=382198512]نه کاش معتاد بود ولی اخلاق داشت کتک نمیزد میبردم ترکش میدادم[/QUO شوهرمنم قرص می‌خو ...

اینم به من شک داره با این که کاملا باحجابم همش میگه کی بهت زنگ زد دوستت زنگ زد دنبال مشتری واسته؟ همش از الفاظ زشت درموردم استفاده میکرد، همش دنبال دعوا بود به خانوادم فحش میداد، اخرشم که کلی کتک زد