2777
2789
عنوان

دلم گرفته ولی خدا رو شکر

152 بازدید | 11 پست

صبح رفتم خونه مادرم گفت امروز زودپز ترکید خدا بهش رحم کرد که نسوخت کلی تو فکرش بودم که خدا رو شکر سالمه و هیچیش نشده,امروز عصر هم مهمونی دعوت بودیم کلی خوش گذشت و خندیدیم از ته دل همه چیز عالی بود رسیدیم خونه خواستیم بیایم تو پارکینگ ماشینمون که شوهرم با هزار زحمت و کار کردن خریده بودیم تازه و کلی ذوقشو داشت خورد تو در پارکینگ شوهرم خیلی ناراحت شد منم ناراحت شدم ولی بیشتر چشمای غمگین شوهرم که جونم بهش وصله تیکه تیکم کرد من بی نهایت دوسش دارم و حتی با کوچیکترین غمش میمیرم,فقط گفتم عزیز دلم فدای سرت ضرر به مال بخوره ولی تن تو سالم باشه خیلی خودمو حفظ کردم جلوش در حالی که داشتم از ناراحتیش ذوب میشدم.اومدیم تو خونه یکم تنهاش گذاشتم که راحت باشه بعد اومدم پیشش بغلش کردم یکم دلداریش دادم ولی یهو بغضم ترکید و گفتم تو رو خدا تو زندگیمون غصه هیچیو نخور من ثانیه ای طاقت ناراحتیتو ندارم,گفتم خدا رو شکر که سالمی شاید خدا اتفاق بدتری رو ازمون دور کرد.ولی خودم کلی ناراحتم همش چشماش اون لحظه جلوی چشمه آخه خیلی قیافه معصومی هم داره الهی قربونش برم,بازم خدا رو شکر😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید طولانی شد,فقط دلم میخواست یه جا حرف بزنم ولی نه پیش شوهرم که ناراحتیش بیشتر نشه

عزیزم اشکال نداره.دلدارییش بده..خداروشکر ک تنتون سالمه😘😘

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

منم جونم به شوهرم بنده تحمل ناراحتیشو ندارم ،اما اون خیلی وقتا با قهر کردناش دلمو چنگ میزنه ،نمیفهمه من حاملم نباید ناراحتم کنه ...تو هیچ دعوایی هم به عذرخواهی نمیکنه ...

عزيزدلم چقد از حس بينتون خوشم اومد❤️ مطمعنم با داشتن تو ناراحت نميشع اونم ي حالت زودگذر بوده

به معنای واقعی میمیرم با غمش.مامانش فوت کرد از غصه شوهرم که گریه میکرد تا مدتها موهای سرم سفید شد,گاهی فک میکنم اینقد دوس داشتنم خوب نیس

منم جونم به شوهرم بنده تحمل ناراحتیشو ندارم ،اما اون خیلی وقتا با قهر کردناش دلمو چنگ میزنه ،نمیفهمه ...

منم همیشه زندگیمون گل و بلبل نیس عزیزم شوهر منم گاهی خیلی بد میشه خصوصا تو حاملگیم که حساس ترم شده همین دیشب داشتیم دعوا میکردیم ولی من کشته مردشم به معنای واقعی,عشقی که بهش داشتم از همون اول نه با ازدواجمون کم شد نه رنگش تغییر کرد روز به روزم بیشتر میشه,