2777
2789

سلام 

بچه ها بیاین یه تاپیک شاد درست کنیم

خاطره های خنده دارتون 😂

ضایع بازی و سوتی دادناتونو تعریف کنید😄

مرسی از همتون...

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

من امشب ی سوتی دادم زنگ زدم سونوگرافی میخواستم ببینم شب هستن ک بریم بهش گفتم سلام اقا سونوگرافی امشب هستین ما تشریف بیاریم😂😂😂😂

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب ی سوتی دادم زنگ زدم سونوگرافی میخواستم ببینم شب هستن ک بریم بهش گفتم سلام اقا سونوگرافی امشب ...

لابد وقتی برین دست ب سینه وایسادن. بلند اعلام میکنن تشرییییف اوردند

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
من امشب ی سوتی دادم زنگ زدم سونوگرافی میخواستم ببینم شب هستن ک بریم بهش گفتم سلام اقا سونوگرافی امشب ...

چه احترامي به خودت گذاشتي😂😂😂😂😂😂

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

😄😂😂😂😂😂

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
لابد وقتی برین دست ب سینه وایسادن. بلند اعلام میکنن تشرییییف اوردند

هههه خدا خدا میکردم ک محیطش یجوری باشه ک اون مرده منو یادش نیاد 

من یبار جلوی استادم سوتی دادم هنوزم که هنوزه یادش میفتم سرخ میشم تو ازمایشگاه داشتیم اسپرم آزمایش میکردیم داشتم به دوستم میگفتم اینا اسپرمای فلانیه(یکی از همکلاسیامون)یهو دیدم دوستم رنگش پرید زل زد به یکی برگشتم پشت سرمو نگا کردم دیدم استاد بالا سرمه وای کل ازمایشگاه چرخید رو سرم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

شوهر منم هرجا زنگ میزنه قراره بریم اونجا میگه باشه چشم تشریف میاریم.هر سری هم بهش میگم زشته باز یادش نمیمونه و میگه😀من جاش خجالت میکشم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چه احترامي به خودت گذاشتي😂😂😂😂😂😂

اره جالبه ک پسر خواهرشوهرم و برادرشوهرم کنارم بودن خداروشکر متوجه سوتیم نشدن وگرن خیلی دستم مینداختن

دیشب نصف شب از صدای ناله شوهرم پاشدم داشت خواب بد میدید صداش کردم ک بیدار شه میگه تو هنوز نخوابیدی حال نداشتم جوابشو بدم بعد میگه میدونی ساعت‌چنده خودشم نمیدونستا خواب بود گفتم چنده😒میگه خیلیییی دیره همه الان خوابن بعدم نیم‌ثانیه نشده خوابید😐صبح بهش گفتم یادش نمیومد

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻