2777
2789
عنوان

کسایی ک فیلر تزریق کردن میان

85 بازدید | 5 پست

خانوما من پیش ی دکتر. میخوام انجام بدم کارش خیلی خوبه ولی قیمتش بالاست هر سی‌سی رنج ۸ میلیون کار میکنه

خواستم بدونم هر سریع ک واسه تمدید فیلرم میرم بازم باید ۳۰ .۴۰ میلیون هزینه کنم . یعنی شما واسه تمدید ب اندازه بار اول هزینه میدید ؟ خیلی زیاد میشه اینطوری

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵تومن دادم فیلرلب دوماهه جذب شدانگارزنزدم نمیدونم صورت چطوره

ای وای چقدر بد ک جذب شددددد

حالا دوباره اگ بخوای تزریق کنی پیش دکترت باید ۵ تومن بدی؟

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

سؤالت کاملاً منطقیه و خیلی‌ها دقیقاً همین دغدغه رو دارن، مخصوصاً وقتی فیلر با برندهای باکیفیت و توسط پزشک باتجربه تزریق میشه  قیمت بالاتری داره.

💉 در مورد تمدید فیلر باید بدونی که:
✔️ معمولاً در دفعات بعدی نیاز به تزریق حجم کمتری نسبت به بار اول هست. چون پایه‌ای از فیلر هنوز تو بافت باقی مونده و فقط نیاز به شارژ یا ترمیم داره.
✔️ ماندگاری فیلرها به برند، تکنیک تزریق، نوع پوست و سبک زندگی شما بستگی داره، ولی تو اغلب موارد، هر بار که مراجعه می‌کنی نیاز به هزینه به اندازه بار اول نداری.
✔️ تکنیک تزریق روی میزان حجم مصرفی تاثیر داره

در کل اگر تزریق اصولی انجام بشه، هم ماندگاری بیشتره و هم هزینه‌ تمدید به مرور کمتر میشه.

حالا چرا بعضی‌ها احساس می‌کنن فیلرشون زود جذب میشه؟

این موضوع به چند عامل مهم بستگی داره:

1. نوع فیلر: فیلرهای هیالورونیک اسید با برندهای مختلف، ماندگاری متفاوتی دارن. فیلرهای باکیفیت معمولاً آهسته‌تر جذب می‌شن و ماندگاری بیشتری دارن.
  2. سوخت‌وساز بدن: بعضی افراد متابولیسم بالاتری دارن و سریع‌تر مواد تزریقی رو جذب یا تجزیه می‌کنن.
  3. محل تزریق: ماندگاری فیلر در لب معمولاً کمتر از نواحی مثل گونه یا چانه‌ست، چون لب متحرکه و جریان خون بیشتری داره.
  4. هیدراته نگه‌داشتن و نوشیدن آب کافی بعد تزریق
  5. تزریق غیراصولی: اگر فیلر با تکنیک نادرست یا توسط فرد غیرمتخصص تزریق بشه، احتمال جذب سریع‌تر و حتی عوارض بیشتر می‌شه.

ما در مدیفیکا همیشه سعی می‌کنیم با انتخاب فیلرهای اصل و تاییدشده و تزریق با تکنیک صحیح، بهترین ماندگاری ممکن رو برای هر فرد ایجاد کنیم و  

مشاوره‌ دقیق می‌دیم که بدونن واقعاً چقدر فیلر نیاز دارن، و تزریق غیرضروری انجام نمیدیم 🙏🏼
می‌تونی به سایتمون مراجعه کنی ونمونه کارهامون روببینی

سؤالت کاملاً منطقیه و خیلی‌ها دقیقاً همین دغدغه رو دارن، مخصوصاً وقتی فیلر با برندهای باکیفیت و توسط ...

دمتتتتتتتت گررممممم😍😍😍