2777
2789

خانوما من میخام بورانی اسفناج برای مهمونام درست کنم ،قبلا هم درست کردم دفعه اولم نیست ،ولی الان موندم با سیر درست کنم یا با پودر سیر یا پودر موسیر،میترسم با سیر درست کنم بخاطر سیرش بقیه دوست نداشته باشن،همسرم میگه سیر نزن بجاش پودر سیر بزن بنظرتون برای مهمونی کدومش بهتره ،و اینکه کلا روش درست کردنش و اگه کسی خیلی خوب بلده بگه شاید روش بهتری باشه ممنونم ازتون

سیرش رو کمتر بزن مثلا دوسه حبه کوچک 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی غذای مهمونی سیر نزنید. خیلیا دوست ندارن و بعدش هم بوش میمونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سیر کمتر بزنم بعدش دیگه پودر سیر یا پودر موسیر بزنم یا نزنم کلا

نه دیگه نزن 

چون کمه اصلا مشخص نمیکنه 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

توی غذای مهمونی سیر نزنید. خیلیا دوست ندارن و بعدش هم بوش میمونه

منم چون مهمونیم یکم زیاد خودمونی نیست موندم که چیکار کنم ،بجاش پودر سیر بزنم یا پودر موسیر ؟

منم چون مهمونیم یکم زیاد خودمونی نیست موندم که چیکار کنم ،بجاش پودر سیر بزنم یا پودر موسیر ؟

من تو بورانی اسفناج اصلا سیر نمیریزم اگه فکر میکنی واجبه یه کمی پودر سیر بریز.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.