2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کرم پودر پوشانندگی بالا جای لک میشه معرفی کنی؟ برا پوست خشک ممنون عزیزم

این کرمپودر خیلی کاور بالایی داره حالا نسبت به قیمت که مناسب باشه (۳۶۰ خریدم من)

ولی قبلش باید ابرسان و مرطوب کننده بزنی مخصوصا اگه منافذ باز زیاد داری

این کرمپودر خیلی کاور بالایی داره حالا نسبت به قیمت که مناسب باشه (۳۶۰ خریدم من)ولی قبلش باید ابرسان ...

فکر کنم عکس تاره بزار اسمش barin عه و spf هم داره مقابل افتاب هم نمیماسه ماندگاریش خیلیییی قویههه میمونه قشنگ

مارک لوازم آرایشی معرفی کن.من چن سال پیش رفتم دوره گریم فنی حرفه ای....حالا بعد چن سال یکی کلید کرده ...

عزیزم شما بگو چی میخوای بگم اسماشو چون ممکنه جا بندازم 

و اینکه از لوازم ارایشی خودشون استفاده کن خب وگرنه خرج زیاد میوفته رو دستت🤔

سلام عزیزم این بی حاصاب کرم پودرا رو چیکار کنم اب نشه نماسه یه مارک خوب پودر فیکس معرفی کنننیه سوال ...

باشه بپرس عزیزمم

ببین بستگی به کرمپودرت و نوع پوستتم داره خیلی زیاد.

و اینکه کرمپودر مَک راستش خیلی خوبه به هرکی معرفی کردم راضی بوده و اگر میتونی هزینه کنی شیگلم اصل بگیری هم خوبه

فکر کنم عکس تاره بزار اسمش barin عه و spf هم داره مقابل افتاب هم نمیماسه ماندگاریش خیلیییی قویههه می ...

چه خوب مرسی عزیزم خیلی لطف گردی میگم این استی لادر که میگن پوشش دهیش بنظر شما خوبه؟ اگه یکوقت اینا که گفتید پیدا نکردم 

عزیزم شما بگو چی میخوای بگم اسماشو چون ممکنه جا بندازم و اینکه از لوازم ارایشی خودشون استفاده کن خب ...

اونم از من بدتر میگه یک رژ دارم یه سرمه چشم.خوشگله لامصب....اینایی که میزنن رو سایه شاین منظورمه اونا چه مارکه خوبه قیمت مناسب؟؟؟چسب مژه؟؟؟

چه خوب مرسی عزیزم خیلی لطف گردی میگم این استی لادر که میگن پوشش دهیش بنظر شما خوبه؟ اگه یکوقت اینا ک ...

ببین اطرافیان من دوستم راضی نبود میگفت آب میشه بعد مدتی بازم حتما تو هوای گرم شما پودر فیکس ایتفاده کن اگر نداشتی حتی پودر بچه ام خوبه

اونم از من بدتر میگه یک رژ دارم یه سرمه چشم.خوشگله لامصب....اینایی که میزنن رو سایه شاین منظورمه اون ...

ببین شاین مارک خاصی نداره ولی پودری باشه حتما مایع نگیر اصلا چون میکاپو خراب میکنه.

چسب مژه ام بخاطر اینکه خودم خیلی ساله مژه کارم میگم که اگر برای عروسی میخواد فقط چسب دان مشکی بگیر حتما چون اسیب نمیزنه و زود خشک میشه عالیه

ببین اطرافیان من دوستم راضی نبود میگفت آب میشه بعد مدتی بازم حتما تو هوای گرم شما پودر فیکس ایتفاده ...

خیلی ممنون گلم پس نمیگیزم همین که گفتید را کاش پیدا کنم بگیرم