2777
2789

من خودمم مخالف بودم همش میگفتم شرایطمون اوکی شه بعد .ولی دیدم سنم داره میره بالا و شرایط ایده ال پیش نمیاد .کارمو گذاشتم کنار چون میدونستم بعدش حسرت میخورم که چرا بچه نیاوردم .همینطور که الان پشیمونم چرا زود تر نیاوردم .که سنم بالا نباشه درد و مرض بگیرم و حوصله ام کم بشه . با اینکه دقیقا بعد حامله شدنم اوضاع مالیمون بهم ریخت.ولی خدا رو شکر حاملگی خوبی داشتم بهترین دکتر ها و ازمایش و سونو ها رفتم .اصلا پولش جور میشد .بهترین و گرون ترین بیمارستان با اتاق خصوصی زایمان کردم .الانم بچم بهترین وسایل و لباسای مارک میپوشه .درسته از همه لحاظ زندگی ایده ال نمیشه ولی واقعا خدا میرسونه من به این اعتقاد دارم حالا قضیه این بچه های کارو اینارو نمیدونم ولی وقتی یه بچه بیاری بهش عشق بدی بخاطرش فداکاری کنی از خیلی خوشی هات بگذری خدا پشیمونت نمیکنه .

خیلی ها رو دیدم از وضع مالی مینالن بچه نمیارن در صورتی که سگ یا گربه دارن دو برابر هزینه یه بچه خرجشون میکنن و واقعا عمرشونو برای نگهداری یه حیوون تلف میکنن که اگه نخرنش یا خواهان نداشته باشه فروشنده هاشون تولیدشون نمیکنن یه مشت زبون بسته که در اصل باید تو طبیعت زندگی میکردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که خرج سگ و گربه میکنن و میکنن که درو غگو هستن فقط از مسولیت میترسن 

اما اکثرا با حقوقای کارمندی کم میاریم و خیلی سخته 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
بچه آینده میخواد

اینده رو کسی نمیتونه پیشبینی کنه .دیگه الان از زمان جنگ که بد تر نیست اون موقع نمیدونستن زنده میمونن یا نه اگه همه مثل الان فکر  میکردن کلا دیگه هیچکدوم از ما و خانوادمون نبودیم 

شرایط اقتصادی بسیار بد 

نداشتن اینده برای نسل های بعدی 

کمبود کار وتولیدات و...

نبود اب و برق که نیاز حداقلی 

میو و هوای ناسالم 

شرایط جامعه هم که معلوم خیانت و دورویی و...

درنتیجه بچه دار شدن یه تصمیم بسیار سخت

من خودم پت دارم

مشکل مالی هم ندارم ولی از بچه دار شدن متنفرم قبل ازدواجم با همسرم توافق کردم که تا ده سال دیگه بهش فکر نکنیم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

بچه فقط خوراک و لباس مارک نمیخواد خیلی چیزای مهمتر هست ...بزرگ میشه میبینه ااااا بدجایی ب دنیا اومده چرا پول بی ارزشه چرا کشورش تو دنیا همش پسرفت میکنه و.... حسرتای الان ما نباید برای آینده بچه هامون تکرار بشن خودخواهیه ک ما هرچی سختی بکشیم اجازه بدیم بچه های بی گناه با کلی ارزو باز همون بدبختیارو بکشن پول ما بی ارزشتر سوریه و افغانستانه تف ب سال ۵۷و پیر پاتالایی الان ک عن قلاب کردن سالمندانم زیادیه براشون  ای احمقا