من خودمم مخالف بودم همش میگفتم شرایطمون اوکی شه بعد .ولی دیدم سنم داره میره بالا و شرایط ایده ال پیش نمیاد .کارمو گذاشتم کنار چون میدونستم بعدش حسرت میخورم که چرا بچه نیاوردم .همینطور که الان پشیمونم چرا زود تر نیاوردم .که سنم بالا نباشه درد و مرض بگیرم و حوصله ام کم بشه . با اینکه دقیقا بعد حامله شدنم اوضاع مالیمون بهم ریخت.ولی خدا رو شکر حاملگی خوبی داشتم بهترین دکتر ها و ازمایش و سونو ها رفتم .اصلا پولش جور میشد .بهترین و گرون ترین بیمارستان با اتاق خصوصی زایمان کردم .الانم بچم بهترین وسایل و لباسای مارک میپوشه .درسته از همه لحاظ زندگی ایده ال نمیشه ولی واقعا خدا میرسونه من به این اعتقاد دارم حالا قضیه این بچه های کارو اینارو نمیدونم ولی وقتی یه بچه بیاری بهش عشق بدی بخاطرش فداکاری کنی از خیلی خوشی هات بگذری خدا پشیمونت نمیکنه .
خیلی ها رو دیدم از وضع مالی مینالن بچه نمیارن در صورتی که سگ یا گربه دارن دو برابر هزینه یه بچه خرجشون میکنن و واقعا عمرشونو برای نگهداری یه حیوون تلف میکنن که اگه نخرنش یا خواهان نداشته باشه فروشنده هاشون تولیدشون نمیکنن یه مشت زبون بسته که در اصل باید تو طبیعت زندگی میکردن.