2777
2789

سلام دوستان پسر من کلاس ششم و تو مدرسه دولتی درس میخونه معلمشون بسیار معلم خوب و با اخلاقی هست و از اول سال علاوه بر درس بیشتر به روحیات بچه ها توجه داشت و خیلی براش مهم بود و همیشه به مودب بودن و محترم بودن تشویقشون می‌کرد

دیروز روز آخر مدرسه بوده و قرار بوده براشون یه جشن بگیرن و باتوجه به تغییر ساعات مدارس و تدریس معلممون در جای دیگه از قبل اطلاع داده بودن که نمیتونن بیان و خدا حافظی کرده بودن خلاصه بچه های مارو میبرن تو یه کلاس ششم دیگه که معلمشون افتضاح بوده و حرمت بچه های مارو نگه نداشته هیچ فحش های رکیک داده و یکی از پسرهای هیکلی کلاسشون رو گفته به ۷ نفر از بچه های کلاس ما پس گردنی محکم زده و ختی دوست های صمیمی رو مجبور کرده که همدیگرو بزنن

بعد انگار بچه ها به مادرهاشون نگفته بودن و پسر من گفته بود منم تو گروه مادر ها اطلاع دادم و یکی یکی مادر ها از زیر زبون بچه هاشون حرف کشیدن و گفتن

به معلم هم انتقال دادیم معلم خواست ما پیگیری نکنیم و خودش با همکارش موضوع رو حل کنه ولی ما قبول نکردیم مخصوصا یکی از اولیا که پسرش طپش قلب و اضطراب گرفته و بیمارستان رفته و کوتاه نمیان

و ما ۵ نفر از اولیا میخوایم شنبه با همسرانمون بریم پیش مدیر تا رسیدگی کنه

حالا من ناراحتی که دارم این که من اولین نفر بودم که این موضوع رو مطرح کردم وبا پیگیری هامون میترسم برای معلممون بد بشه و اونم تلافی کنه نمره های بچه هامونو بد بده چون میخوام برای هفتم ببرمش یه مدرسه دیگه و باید همه نمراتش خیلی خوب باشه

اینم بگم یکماه پیش معلم  یه جلسه گذاشتن و گفتن نگران نمرات بچه ها نباشید و به بچه ها استرس وارد نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پیگیری کنین بچه ها از نظر روحی که اروم نمیشن بنظرم بزارین فراموش کنن اون خاطره تلخو ... فقد به مدیر راجب اون کلاس تذکر بدین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

موضوعی که پیش اومده ربطی به نمره کلاسی نداره که کسر بشه بحث اینه که بچه هاتون مورد آزار و اذیت قرار گرفتند باید رسیدگی بشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببخشید که طولانیه خواستم یه جا بگم و نظرتونو بدونم

اعتراض شما به معلم کلاس جفتیه ،اونم ربطی به نمرات بچه ها نداره .ولی این حرکتتون خودش باعث استرس میشه،میتونید تماس بگیرین اونم نه جلو دانش آموز و به مدیر اطلاع بدین

بنظرم حق با شما اولیاس و اون حق چنین کاریو نداشته

برید پیش مدیر اگه دیدین کاری از پیش نمیبره برید اموزش پرورش پدر اون یارو رو درارید گ و ه میخورن به اومی که صلاحیت معلمی نداره مدرک میدن بیاد عقده هاشو سر بچه مردم خالی کنه. چرا چند تا از اولیا؟ همه اولیا بریزین اموزش پرورش از معلم شکایت کنید نمره هم کم نمیکنه شما حق دارید واگه خواست کم کنه تهدیدش کنید اون حرفی هپ نمیزنه و جرات کم کردن نمره نداره بنظرم چون حق دارین 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بعد مثلا حالا من دوستم سال یازدهم بهش تک داد یه درسی رو معلم رفت گفت 

هم برگه امتحانی رو چک کردن هم نمرات قبلیش رو دیدن بهش دادن.

خصوصا که چندتا هستن بچه‌ها نمی‌تونه از همشون کم کنه و کم بده نترس

.She's somebody , not some body.  

یکی دوتا از خانواده ها چون بچه هاشون مریض هم بودن خیلی خیلی شاکین و ممکنه به آموزش و پروش هم بکشونن قضیه رو 

من به خاطر اینکه اولین نفر بودم تو گروه مامانا اطلاع دادم یکم بخاطر معلممون عذاب وجدان دارم 

ولی ته دلم حس میکنم کار درستی مردم نباید پنهان میموند این قضیه 

اتفاقا معلم اعتراضتون رو ببینه میترسه و دیگه هیچ کار اضافی نمیکنه چون با خودش میگه اگه نمره بد بدم ب ...

اره اینم هست 

ولی در کل اینقدر راحت خودش خوب و آقاست و تو این مدت همیشه نگران بچه ها بود بعید میدونم این کارو کنه 

از من خواهش کرد به مدرسه نگم منم گفتم واقعا شرمنده ام پسر من تازه داره وارد نوجوانی و اجتماع میشه الان حمایتش نکنم پس فردا مشکلی براش پیش بیاد دیگه به من نمیگه