سلام دوستان پسر من کلاس ششم و تو مدرسه دولتی درس میخونه معلمشون بسیار معلم خوب و با اخلاقی هست و از اول سال علاوه بر درس بیشتر به روحیات بچه ها توجه داشت و خیلی براش مهم بود و همیشه به مودب بودن و محترم بودن تشویقشون میکرد
دیروز روز آخر مدرسه بوده و قرار بوده براشون یه جشن بگیرن و باتوجه به تغییر ساعات مدارس و تدریس معلممون در جای دیگه از قبل اطلاع داده بودن که نمیتونن بیان و خدا حافظی کرده بودن خلاصه بچه های مارو میبرن تو یه کلاس ششم دیگه که معلمشون افتضاح بوده و حرمت بچه های مارو نگه نداشته هیچ فحش های رکیک داده و یکی از پسرهای هیکلی کلاسشون رو گفته به ۷ نفر از بچه های کلاس ما پس گردنی محکم زده و ختی دوست های صمیمی رو مجبور کرده که همدیگرو بزنن
بعد انگار بچه ها به مادرهاشون نگفته بودن و پسر من گفته بود منم تو گروه مادر ها اطلاع دادم و یکی یکی مادر ها از زیر زبون بچه هاشون حرف کشیدن و گفتن
به معلم هم انتقال دادیم معلم خواست ما پیگیری نکنیم و خودش با همکارش موضوع رو حل کنه ولی ما قبول نکردیم مخصوصا یکی از اولیا که پسرش طپش قلب و اضطراب گرفته و بیمارستان رفته و کوتاه نمیان
و ما ۵ نفر از اولیا میخوایم شنبه با همسرانمون بریم پیش مدیر تا رسیدگی کنه
حالا من ناراحتی که دارم این که من اولین نفر بودم که این موضوع رو مطرح کردم وبا پیگیری هامون میترسم برای معلممون بد بشه و اونم تلافی کنه نمره های بچه هامونو بد بده چون میخوام برای هفتم ببرمش یه مدرسه دیگه و باید همه نمراتش خیلی خوب باشه
اینم بگم یکماه پیش معلم یه جلسه گذاشتن و گفتن نگران نمرات بچه ها نباشید و به بچه ها استرس وارد نکنید