2777
2789

مادرشوهرم من اونسری اومد خونمون من گفتم پسرت اذیتم میکنه اون گفته غلط کردی میری خونه خانوادت از اون به بعد فقط پنجشنبه۱ ساعت میزاره برم و با برادرم هم قطع رابطه کرده و نمیزاره منم ببینمشچون نمیزارم مادر شوهرم بیاد خونمون نمیزارهشوهرم شنود گذاشته و شرهخیانت کرده۱۰ بار بخاطر بچه هام وایسادمبعدش گفته تو بازی رو شروع کردی معذرت خواهی مادر شوهرم رفتم ولی میگه دلمو شکستی دیگه نمیام خونتونالانم میگه دیگه از این به بعد نیم ساعت تازه فقط با بابامو ببینم نمیزاره بقیرو ببینمدوربین مداربسته گذاشته توی خونههییی دوتا بچه هم دارم فقط میگه حرفاتو می‌شنوم با خواهرتخواهرمو ۲ساله ندیدم خودش هروز با داداشش بیرونه

هنوزم خیانت میکنه گوشیمو ازم گرفت و خودم گوشی خریدامروز هم فقط نیم ساعت حق دارم باهاش حرف زدم گفت تقصیر تو منو از مادرم بریدی از بابات میبرمالانم با شوهرم بحث کردم گفت من آدم نفهمیماصلا تقصیر مادرش شد تا همین۲ سال پیش میذاشت برم ولی الان مادرش گفته چه غلطا زن بچه دار بره خونه خانوادش فقط نیم ساعتاز اول چون دختر دار شدم بهم هر چی که بود گفتن ماه عسل اومدن باهامبهش گفتم پسرت منو اذیت میکنه اونم گفتش چون دل پسرمون شکستی دیگه پامو توی این خونه نمیذارمدختر دار شدن مگه عیبه الان ۱۸ ساله باهاش ازدواج کردم ماه عسل توی یه اتاق بودیم با مادرش شب عروسی همه مسافرت هام بعدمرفتم معذرت خواهی از مادرش میگه تو درست وحسابی معذرت خواهی نکردی باید درست معذرت خواهی کنی ۲۰ تا شاخه گل رز براش بردم جاریم چیکار کرده فقط ۱ بار مسافرت برده ولی من کل مسافرت هام بردمشون آرایشگاه بردمش تولد گرفتم لباس خریدم خرجیشو می دادم با حقوق خودم اینه جواب منننننن 

خیلی زور دامیگفت که من اصلا دوس ندارم برادرت رو ببینم چون میخواست بره باغ پدرش منو پیچوند من نمیخوام ببینم توهم نباید ببینیمادرشوهرم ۱۰ سال اول با ما توی یه خونه زندگی می‌کرده بعد میگه از جاری یاد بگیرره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.