2777
2789

بازم بهم ثابت شد تو جهان هستی ، هیچی بی دلیل اتفاق نمیوفته ، اگر جایی میرین ، یا متنی رو میخونیم یا به کسی اشنا میشیم یا .... همش حساب کتاب داره و از قبل تعیین شدس مثل همون مثال قدیمی هست که بهش میگن قسمت ... واسم جالب بود بین تمام دوستانی که  مشکلات کم و زیادی که دارن و راجبش تاپیک میزنن ، اما فقط قسمت چند نفر شد که انجام دادم . انشالله اگر خدا بخواد و به صلاحشون باشه حتما نتیجه میده .

دوستانی که کار جذب و مدیتیشن انجام میدن متوجه منظور من هستن ، 

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی واقعا جوابه

بله واقعا همینطوره ، فقط باید ایمان قلبی داشته باشی 

این جهان روی انرژی میگذره

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

بله واقعا همینطوره ، فقط باید ایمان قلبی داشته باشی این جهان روی انرژی میگذره

حتی این تاپیک رو هم تعداد کمی میتونن بخونن ، 

چشم خواهر اخه تلگرامم ایدی بالا نمیاره مشکلم اینه

چون خودتون آیدی ندارید ، یا اشتباه وارد میکنی

بله خودم ایدی ندارم ایذی بزنم بعد به شما پیام بدم انجام میگی گلی

بله انجام‌میدم ، اما دیشب رایگان بود ، تو تاپیک قبل گفتم

اموزششو دادی؟ یا هزینه داره؟

نه آموزش ندادم ، اما دیشب واسه ۵ نفر چون شب خاصی بود بخاطر نیت خودم دلی رایگان انجام دادم . تاپیک های قبلم رو بخون