2777
2789
عنوان

کات کنم یا صبر کنم کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 47 پست
همین منو اذیت میکنه امتحانش هم کردم گفته من تو رابطه ام بلاک کرده به مامانش هم گفتهولی مگ میشه تو یه ...

خب پس حرفشو زده دیگه شاید داره برنامه ریزی میکنه یا پول اوکی میکنه بلخره خودش میگه تو اصلا نگو کی بریم چون تاحالا بیرون نرفتین پس اصلا صداشو درنیار تا خودش بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار بگو اگه دیدی رد کرد دیگه باهاش سرد برخورد کن بعدم اگه خواستی کات

من از کات کردن نمیترسم

چون اگر یکیو از طبقه پنجم هم پرت کنی بیشتر ضربه میبینه تا طبقه دوم 

پس بهتره اگه اشتباهه زودتر کات بشه 

ولی خوب یجوری رفتار میکنه اون همش میگ چه تضمینی میدی صبر کنی تا شرایطم خوب بشه بیام

خب پس حرفشو زده دیگه شاید داره برنامه ریزی میکنه یا پول اوکی میکنه بلخره خودش میگه تو اصلا نگو کی بر ...

حرفت درسته 

ولی خب عزیزم یک ماهه 😂

یبار غیر مستقیم گفتم دوستم بعد چند ماه رفته یکیو دیده پسند نکرده 

گف دوستت غلط کرده با دل یکی بازی کرده عکس شو دیده چند ماه چت کرده حق نداشته خوشش نیاد 😕

بعضی از پسرا هیچ علاقه ای به دختر مورد نظر ندارن، فقط چون می.خوان تنها نباشن و یه نفر باشه بهشون اس بده، چت کنه، باهاشن. در واقع یه نفر دیگه رو دوس دارن، که اون براشون قابل دسترس نیس

مخشو زده تا الان فقد عجیبه اسم بیرون نمیاره شایدم پول نداره

ساده ایی یا میخوای دخترا رو گول بزنی بدبخت بشن ؟ 

تو ذهنت برای رفتار عجیب ادما توجیح میاری ؟یا خودتو فریب میدی یا بقیرو😅

شغلش چیه. کن جات بودن اصلا خودم پیشنهاد نمیدادم. ولی تو هم خیلی گرم باهاش صحبت نکن

اره ارزشم میاد پایین حس میکنم پیشنهاد بدم 

میگم از امروز یکم سرد برخورد کنم اگه پرسید چی بگم؟