2777
2789

دو سه سال اینطوری شدم امروز یک کلاس داشتم یکم دیر رفتم بعد کلاس صدام کردن گفتن بیا توضیح بدع دیر اومدنت ی لحظه دستام شروع کرد ب لرزیدن بدنم داغ شد تپش قلب شدید بدنم شروع کرد ب لرزیدن نمی‌تونستم حرف بزنم چشام پر اشک شد بعد ک از اونجا اومدم بیرون خیلی گریع کردم نمی‌دونم چیکار کنم این چ ضعفی قبلا اینطوری نبودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا پنیک داری (حمله وحشت زدگی اجتماعی) از استرس میاد منم دارم باید سعی کنی که استریت رو کنترل کن ...

انقد گریه کردم الان ی بغض هم هنوز دارم نمی‌دونم چیکار کنم آبروم رفت جلو دوستام میگن ترسیدی اصلا دست من نبود 

انقد گریه کردم الان ی بغض هم هنوز دارم نمی‌دونم چیکار کنم آبروم رفت جلو دوستام میگن ترسیدی اصلا دست ...

آره درکت میکنم سخته ، سعی کن مهارت های اجتماعیت رو بالا ببری ، تو اجتماع زیاد قرار بگیری ، از قضاوت شدن نترسی ، خجالتی نباشی 

الان هم ناراحت نباش این اتفاق برای همه پیش میاد 

آره درکت میکنم سخته ، سعی کن مهارت های اجتماعیت رو بالا ببری ، تو اجتماع زیاد قرار بگیری ، از قضاوت ...

بنظرت نیاز برم پیش روانشناس یا نه 

من این دو س سال اخیر مشکلات روحی روانی زیادی تحمل کردم