2777
2789

تمام زحمت های خانواده با من بوده با اینکه اون بزرگتر بوده، برای تغییر خونه من هزینه دادم 

ماشین شونو من خریدم ، تمام اسباب خونه رو من عوض کردم 

سفر بردم 

برای برادرم هم همه ی اینا رو انجام دادم 

انتظارم این بود مادر و پدرم قدردان باشن و به من و بچم بیشتر احترام بذارن و ما اولویت باشیم ولی اینجوری نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ 

واقعا توقع من بی جاست ؟ 

به مادرم هر موقع گفتم میگه از گوشت سگم بدتره چون تو داری منت میذاری ، ولی من منتی نمیذارم یادآوری می کنم وقتی خودشون اونجوری که باید احترام من و دخترم رو ندارن 

همسر منم همینه، تمام وقت و انرژی و عمرش پای پدر و مادرش داره میره، خواهرش اون سر دنیا راحت زندگیشو می‌کنه، ولی اون عزیزتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم سختی کشیدم که کمک کردم ، یعنی وظیفه ی من بوده ؟

وظیفت نبوده .می‌تونستی انجام ندی.اگه انجام دادی از مهربونیت بوده ولی در قبالش نمیتونی بگی چون انجام دادم منو بیشتر باید بخوای 

کو والا .خانواده همسر من دختراشو بیشتر دوست دارن

شانس ماس دیگه... مامان منم بهدقول خودش داداشم دین و دنیاشه،نمیدونم واسش چیکااار کرده!!!!! مووندم،واقعا باید کسایی که بین دختر و پسر تبعیض میشن اون دنیا پاسخگو باشن،من نمیگذرم واقعا 

واقعا ناراحت میشم واقعا احساس می کنم چقدر خل بودم که اینکارا رو کردم براشون

الان ببین همسرم من داره همین زجر رو می‌کشه .تک پسرم هست ولی مادرش دخترا و بیشتر میخواد با اینکه همسر من دلسوزتره براشون

توقعی نداشته باش. اینکارو می‌کنی چون خانوادتن

بالاخره خانواده نباید شعور داشته باشن خودشون 

بعدم خانواده ای که فقط سرویس بگیره و هیچ احترام و اولویتی نباشه به چه کاریم میاد