یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هفت مغز رو رو بگو برات چرخ کنن ۳ بار در روز ۲ قاشق با اب قاطی کن بخور دوست داشتی با یک لیوان شیر قاطی کن ،گوشت گوسفندو گردن گوسفند با ۴ تا کاسه اب بریزار تو زودپز کامل بپزه ابشو یزره نمک بزن همشو سر بکش خالی خالی سر بکش ببین چه شیری بهت میده
شیر دوش برقی اونت استفاده کردم اون اوکی کرد و قطره شیر افزا هم میخوردم
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
همه راه ها رو امتحان کردم جواب نداد شیر افزا خوردم تغذیه رو تغییر دادمدمنوش خوردم قوص لاکتاول رو خور ...
اصلا این کارارو نکن من بچم بستری بود نمیشد شیرش بدم پرستارا شیر خشکش میدادن یکماه بعد مرخص شد شیر خشکش گیر نمیومد منم اینکارو کردم مدام زودپزم روگاز داشت میپخت و من سر میکشیدم ،اب بوغلمو ،گوشت گوسفند شیرم ک درست شد دیگ همچی میخورم برنج سبزی همچی