2777
2789

شیرم کمه میخوام هر چند ساعت شیر خودم رو بدونم که شیرم بیشتر بشه 

یه شیر دوش خوب که ازش استفاده کردین رو بهم معرفی کنید 

میخوام نوک سینه رو زخم نکنه شیر رو هم دور هاله نگه نداره

و اینکه به نظرتون اگه شیرم رو بدوشم تاثیر داره توی افزایش شیر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت مغز رو رو بگو برات چرخ کنن  ۳ بار در روز ۲ قاشق با اب قاطی کن بخور  دوست داشتی با یک لیوان شیر قاطی کن ،گوشت گوسفندو  گردن گوسفند با ۴ تا کاسه اب بریزار تو زودپز کامل بپزه ابشو یزره نمک بزن  همشو سر بکش خالی خالی سر بکش ببین چه شیری بهت میده

هفت مغز رو رو بگو برات چرخ کنن ۳ بار در روز ۲ قاشق با اب قاطی کن بخور دوست داشتی با یک لیوان شیر ق ...

همه راه ها رو امتحان کردم جواب نداد 

شیر افزا خوردم 

تغذیه رو تغییر دادم

دمنوش خوردم 

قوص لاکتاول رو خوردم 

پودر شیردهی خوردم ولی اصلا تاثیر نداره 

مجبوری به پسرم هر شب شصت میل شیر خشک میدم

مال من چیکو بود زخم کرده نوک سینه مو خون میومد 

شیر دوش برقی اونت استفاده کردم اون اوکی کرد و قطره شیر افزا هم میخوردم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
همه راه ها رو امتحان کردم جواب نداد شیر افزا خوردم تغذیه رو تغییر دادمدمنوش خوردم قوص لاکتاول رو خور ...

گفتم چیکار کن من شیرم خشک شده بود تونستم از این طریق برشگردونم  الان بچم ۷ ماهشه  و شیرم میریزه

همه راه ها رو امتحان کردم جواب نداد شیر افزا خوردم تغذیه رو تغییر دادمدمنوش خوردم قوص لاکتاول رو خور ...

اصلا این کارارو نکن  من بچم بستری بود نمیشد شیرش بدم  پرستارا شیر خشکش میدادن  یکماه  بعد مرخص شد شیر خشکش گیر نمیومد  منم اینکارو کردم مدام زودپزم روگاز داشت میپخت و من سر میکشیدم  ،اب بوغلمو ،گوشت گوسفند  شیرم ک درست شد دیگ همچی میخورم برنج سبزی  همچی

سلام عزیزم به سلامتی زایمان کردید مبارک باشه کدوم بیمارستان طبیعی یا سزارین 

سلام عزیزم به سلامتی زایمان کردید مبارک باشه کدوم بیمارستان طبیعی یا سزارین

بیمارستان مهر مشهد رفتم 

زایمانم سزارین بود 

16 ساعت توی زایشگاه بودم با کیسه آب پاره ولی دردام شروع نمیشد 

واسه همین سزارین اورژانسی شدم