2777
2789
عنوان

میخوام با نامزدم بهم بزنم🙂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 54 پست
من اکسم میگفت اکه کسی یا چیزی ناراحتت کنه خیلی عصبانی میشم حتی اگه خودم باعثش باشم

پس چرا شد اکس؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی قبول کنید گاهی اوقات دست خود ادم نیست ناخواسته ممکنه واکنشی نشون بدی که حتی میل خودتم نباش ...

حتما اونم دست خودش نبوده وناخواسته هست رفتارش

چطور شماحق داری ناخواسته بد رفتاری کنی اون حق نداره اعتراض کنه؟

به نظرت گزینه بهتر نداری آیا🙄

فعلا نه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

اگه اعصاب خوردیت از جای دیگه بود عصبانیتت رو برای اون بردی این نازکشیدن نیست کاملا حق با نامزدته بنده خدا اعصابشو از سر راه نیورده که عصبانیتت از جای دیگه رو هم تحمل کنه اونم کلی سختی و کار و حرف شنیدن داره تو زندگیش خودتو جای اون بزار ولی نه اگه اعصاب خوردیت تقصیر خود نامزدت بوده و دلخور شده بودی میتونه حق با شما باشه که بخوای ناز کنی تا ببخشی

ولی گلم خواهرانه میگم کلا تا وقتی میشه حرف زد و سو تفاهم هارو برطرف کرد الکی مسئله ای رو بزرگ نکن

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

شما حق دارید که نیاز به درک شدن و فهمیده شدن دارید اما توی اینجور اتفاقات همیشه ادم باید خودش و بزاره جای طرف مقابل 

اتفاقا رفتار نامزدتون نشون دهنده رفتار یک ادم سالمه 

وقتی موضوعی ناراحتش کرد مثل یک ادم بالغ اومد موضوع و علت ناراحتیشو 

همونقدر که زن نیاز به ناز کشیدن داره مرد نیاز داره که اقتدار و احترامش حفظ بشه وقتی شما با داد زدن بهش بی احترامی کردی دیگه نباید توقع ناز کشیدن داشته باشی

تنها راه خوشبختی و رسیدن به موفقیت توی زندگی اینه که توی هر اتفاقی ادم نقش خودش رو ببینه و اونو درست کنه 

راحت ترین کار اینه که انگشت اتهامت رو به بقیه باشه و دائم بقیه رو مقصر کنی و حتی به خاطر رفتار کاملا اشتباهت توقع از دیگران داشته باشی

توی این مورد کاملا حق با نامزدتونه 

و تا وقتی هم شما رو خودت کار نکنی چیزی تغییر نمیکنه

گاهی اوقات اینقدر عصبی هستی که حوصله خودتم نداری و اینکه شاید دلیل این گارد گرفتنم این بوده که خیلی ...

خب اینم با عصبانیت نمیتونی رفع کنی عزیزم باید بهش بگی در غیر این صورت مقصر میشی و قضاوت میشی به عصبی بودن 

من به شدت احساسی ام طوری که به داداشم از الان یاداوری میکنه یک‌ ماه دیگه تولد خانومته چطور سوپرایزش ...

این اخلاقش سخته ، ن که دوستت نداشته باشه،

دوستت داره ولی بروز نمیده

یه مشاوره برو حتمن،با چشم بازانتخاب کن

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍