2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم گفتم بیا خونم

1418 بازدید | 67 پست

گفت شماها بیایین دنبالم.دوتاپسر داره من وهمسرم با اسنپ رفتیم یک شهر دیگه اوردیمش.امد من و شوهرم وضع مالیمون خوب نیست من بردمش بازار.برای بچه و نوه هاش سوغاتی بخره پول کم اورد هی میگفت اینو حتما باید بخرم یعنی تو بخر واسم منم ناراحت شدم گفتم حاج خانم پول ندارم.امدیم خونه سوغاتی ها رو چید یک روسری اضافه امد با یک جاسوییچی بچه گانه.یکدفعه جاسوییچی بچه گانه را داد به من .گفت بمونه یادگاری.

عجب یادگاری🤣

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

میخواستی بگی یاد چه گاری؟💔

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یکی خواهرشوهرمم گفت ناهار میام پیشتون این گیر داد چلومرغ واسش بپزمن میخواستم یک غذای دبگه بپزم گفتم حاج خانم وسایل چلومرغ را ندارم یک چیز دیگه که وسایلشو دارم مبخوام بپزم

زشت نبود بقیشو بخون

کارش یکم زشت بود واقعا. کاش دعوت نمی کردین وقتی شرایطشو ندارین از همچین مهمونی پذیرایی کنین