2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از دست این مرد

581 بازدید | 36 پست

حالم خوب نیست نمیدونم چرا عادت نمیکنم،  تاصبح بیداره سرش تو گوشی، صبح میخوابه تا 7 غروب 7 ام بیدار مبشه بدوبدو میره سرکارش تا 2،3 شب. دیشب تا ساعت 3بیدار موندم اومد شامش و دادم خورد جمع کردم تا خورد رفت تو گوشی ی کلمه با من حرف نزد گفتم تو ک تا خود صبح بیداری حداقل 5 دقیقه با من حرفزن بگو خوبی چی شده چی نشده!بعد برو تو گوشی  داد کشید چی میگی  ساعت 4 صبح زر بزن برو بمیر، منم گریم گرفت رفتم خوابیدم الانم بلند شد چنان قیافه گرفته خیلی رو مخمه خیلی داره بهم فشار میاد من ب خاطر بچه جواب نمیدم چون داد و بیداد راه میندازه بچه میترسه نمیدونم چی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کاری که میتونی بکنی قوی شدنه اینکه بهش نیاز نداشته باشی کم‌محلی کنی بود و نبودش برات مهم نباش ...

اخه وقتی اینجوری میکنم بدتر میشه همه جا ابروم و میبره پیش همه بدرفتاری میکنه 

وقتی رابطه خاست بزن دهنش اگه هم نخاست دیگه عیانع 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤