2777
2789
عنوان

مادرم قصد بارداری داره دوباره

213 بازدید | 27 پست

خانما مادرم ۴۳ سالشه و چهار تا بچه اییم یه برادر بزرگتر دارم و دوتا خواهر کوچیکتر خودمم ۱۹ سالمه و پشت کنکوری

داستان ازین قراره ک من وقتی ۸ سالم بود مامانم بارداری شد و وقتی ک بچه دوسالش شد انگار تا حدودی اون وظیفه مادری گردن من افتاد و من واقعاا اذیت شدم مامانم بچه رو به من ک ۱۰ سالم بود می‌سپرد و میرفت باشگاه و پیاده روی و من پوشک بچه رو عوض میکردم مراقبش بودم و حتی مسافرت رفت دو هفته و بچه پیش من و پدرم بود و جوری بود ک من هیچ تفریحی نداشتم و بچه داری میکردم 

خواهرم ک ۴ سالش شد یکم راحت شده بودم ک باز مامانم باردار شد و دوباره همون اش و همون کاسه 

جوری شده ک من فوبیا بچه پیدا کردم شبا همش کابوس میبینم ک مامانم بارداره و کلا از بچه ها متنفرم

دوباره امروز مامانم گفت فلان کتاب کجاست و اون کتاب درمورد تغدیه قبل و هنگام و بعد بارداری و میگه میخوام اقدام کنم

و داشت ظرف می‌شست تو حال خودش بود و داشت می‌خندید پرسیدم چرا میخندی میگه دارم به بچه فکر میکنم😐😐

من می‌دونم بیاد اوضاع برای من سخت میشه و درک نمیکنن من کنکور دارم باز باید مراقب خواهرام و مادرم باشم آشپزی و.... و همینطور ک برای خودشم خیلی خطرناکه و بارداری آخرش از کمر درد و لگن درد گریه میکرد 

الانم باز کمک میکنی؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگه ندار بزار خودش بزرگ کنه تو نگه میداری ب اون خوش میگذره عشق و حال میکنه مامانه منم مثله تو بود اخ ...

همین دیگه واقعا درک نمیکنه من اذیت میشم و از کار و زندگیم میندازه 

بخاطر همین دوتا هم من از خیلی چیزا افتادم 

کیف داده بهش

اره دیگه منم بودم میاوردم وقتی دردسراش برا بقیه س شیرینش برا من

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

همین دیگه واقعا درک نمیکنه من اذیت میشم و از کار و زندگیم میندازه بخاطر همین دوتا هم من از خیلی چیزا ...

باهاش صحبت کن بگو مامان به هوای من باردار نشی و روی من ذره ای حساب باز کن چون من درگیر کنکور و درس و بعدشم انشالله دانشگاه هستم ...از همین الانم کمکهات رو خیلی کمتر کن و همش بشین سر درس و مشقت که ببینه نمیتونه روت حساب کنه 

یعنی چی 

من عاشق بچم ولی خب میگم ادم دوتا بچه داشته حالا وضع خوبی داشته باشیمم اعصابم میخواد دیگه بیشتر نه 

هر کار میخوایم بکنیم برا همین دوتا بکنیم 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

همین دیگه واقعا درک نمیکنه من اذیت میشم و از کار و زندگیم میندازه بخاطر همین دوتا هم من از خیلی چیزا ...

نگه ندار یکی دوبار ک بچع دادن دستت ببخشید گناه دارها اون طفل گناهی نداره یواشکی یه جور ک نمیبینن دوتا بیشکون اروم بگیر جوری ک بچه گریه کنه بعد بگو تو بغل من واینمیسته بعد یکم ک بگذره میری دانشگاه از شرشون راحت میشی خودتو عذاب نده اخرش همون بچه اخریو از همه بیشتر دوس دارن 

باهاش صحبت کن بگو مامان به هوای من باردار نشی و روی من ذره ای حساب باز کن چون من درگیر کنکور و درس و ...

اره بهش گفتم میگه نه خواهرات هستن ولی خب من نمیخوام اونا هم مث من از بچگی شون بزنن و اذیت بشن فقط به فکر خودشه