2777
2789

موقع طلاق میتونه درخواست کنه طلاهارو بهش بدم؟ و دادگاه مجبورم مبکنه بهش برگردونم؟ فاکتورش همشون خونه مادرشوهرمه

بله

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عوضشون کن

عین طلاها نباشه نمیتونه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

اصن از اول گذاشته خونه مادزشوهرت که همین کارو بکنه

اگه فاکتور به اسم خودشه، مال خودشه

هدیه هم قابل پس گرفتنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه بنام خودش باشه اره میتونه پس بگیره ولی تو هم میتونی بگی جای مهریه و ایناس اگه مهریه رو بزاری اجرا ولی اگه میخوای طلاق بگیری اول تا میتونی مدرک جمع کن و فیلم بگیر ک بعد تو دادگاه دست خالی نباشی و ی وکیل خوب هم بگیر اما ب شوهرت چیزی نگو ک بره اموالی ک بنامشه رو بزنه ب نام کس دیگه ای