2777
2789
عنوان

تولد بچم

67 بازدید | 12 پست

سلام صبح بخیر فرداشب تولد دخترمه

مادرشوهرم‌از شهر دیگه اومده خونه خواهر شوهرم چون تقریبا ۲۰‌روزه که خواهر شوهرم زایمان کرده

ما میخوایم یه تولد کوچیک خودمونی بگیریم حتی مامانم اینا و فامیلای من هم دعوت نیستن ولی چون مادرشوهرم تو شهر ماس شوهرم میگه به اون بگیم و دوتا از برادرای شوهرم که مجرد هستن 

یعنی کلا پنج نفر میشیم

حالا این وسط شوهرم میگه اگه به آبجیم نگیم زشت میشه 

ما هنوز کادوی بچه ی خواهر شوهرم رو نبردیم و من احساس میکنم اگه دعوت کنیم حالا خود خواهر شوهرم یا شوهرش میگن هنوز واس بچه ی ما یه کادو نیاوردن ولی خودشون دعوت میکنن که کادو بگیرن

واقعا نمیدونم جیکار کنم نظر شما چیه؟

و اینکه من سال بعد میخوام یه تولد بزرگ درست حسابی واس بچم بگیرم و اونموقع همه رو دعوت کنم یعنی امسال به اینا نگیم سال بعد دعوت می‌کنیم مشکلی نیست ولی شوهرم یه حس عذاب وجدان میده ب من

منم باشم همین فکرو میکنن ۲۰روزه طرف زایمان کرده بعد داییش هنوز نرفته سر بزنه کادو بده😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شوهرتو ول کن الان دوتایی جشن بگیر براش 

ساله بعد بگو همه رو دعوت میکنی دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست کسی رو‌دعوت کنید ی کیک..بگیرید سال بعدی جبران کنید عوضش کادو رو ببرید راست میگه یجوریه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
منم باشم همین فکرو میکنن ۲۰روزه طرف زایمان کرده بعد داییش هنوز نرفته سر بزنه کادو بده😐

رفتیم سر زدیم میوه و آب میوه هم‌بردیم ولی چون خواهر شوهرم میگفت میخواد جشن بزرگ بگیره و همه رو دعوت کنه

اونموقع خب همه کادو رو میدادن واس همین صبر کردیم ولی حالا میگه دیگه نمیگیرم و ما تو همین هفته حتما میریم و کادو هدیه بچه رو میدیم

به شوهرت بگو زشته هنوز کادو بچه شو نبردیم دعوتش کنیم بقیه رو دعوت کنیم اینو دعوت نکنیم بعدا میفهمه بازم زشته ناراحت میشه بزار همون ساله دیگه همه رو دعوت می‌کنیم دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
رفتیم سر زدیم میوه و آب میوه هم‌بردیم ولی چون خواهر شوهرم میگفت میخواد جشن بزرگ بگیره و همه رو دعوت ...

همینو بهونه کن بگو اخه خواهرت با بچه۲۰روزه که نمیتونه بیاد

جالبه اقایون همیشه سنگ خانواده خودشون رو به سینه میزنن خ

ب اگه قراره همه دعوت باشند یه جشن خانوادگی بگیرید 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قبول نمیکنه

یجوری بگو قبول کنه 

یکمم ناراحت شد ایرادی نداره