2777
2789
عنوان

حال خوب اون روزها

88 بازدید | 8 پست

اصلا خبری از افکار منفی نبود یه روری تو بوفه دانشگاه نشسته بودیم یه خانمی گفت ترس از دست دادن دارم ! این حرف این جمله خیلی برام ناآشنا بود بهش گفتم چرا آخه اصلا نمی‌شناختم فقط پیش منو دوستام نشسته بود همین 

چشماش پر شد گفت خیلی حال بدیه !

منو دوستام اومدیم بیرون دانشگاه حتی ثانیه ای متوجه حرفش نشدیم ! اصلا بهش فکر نکردم گفتم ینی چی اخه 

سال ها میگذره از اون روز دیگ ن اون خانم رو دیدم ن الان حتی لحظه ای اون حال قشنگ رو تجربه میکنم‌ !

سال هاست روزی هزار بار با ترس از دست دادن میمیرمو زنده میشم 💔 

چقدر مثل منی ! خیلی به مامان و بابام وابسته ام لطفاً دعا کن من قبل اونا برم ‌. مطمئنم پدرم با شهادت از این دنیا میرن ولی تحمل اون روز رو هم ندارم ؟ میشه دعا کنی قبل از اونا برم ؟ 

چقدر مثل منی ! خیلی به مامان و بابام وابسته ام لطفاً دعا کن من قبل اونا برم ‌. مطمئنم پدرم با شهادت ...

عزیزم صد حیف که داره جوونیمون اینجوری میگذره 

برات دعا میکنم شفا پیدا کنی 🌱پدرو مادرت سالم باشن و خودت از بودنشون لذت ببری ..انشالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقع چون خودت هنوز تو فاز حال خوب و بی‌خیالی بودی، نمی‌فهمیدی منظورش چیه. الان که خودت درگیر شدی، تازه حرف اون روز به دلت نشسته. فرق الان و اون موقع همینه. آدم وقتی حالش خوبه، نمی‌فهمه درد بقیه یعنی چی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزم .فکرنکن بقیه سالم هستند.خودشونو نشون نمی دند.فکر سراغ همه میاد.تو باید خودتو مشغول کنی تا ...

سلام عزیزم

واسه من دیگ از این کارا گذشته با گوشت و پوست و استخونم درگیر شده وسواس فکری 

قبلا میرفتم چرا از وقتی بچم بدنیا اومد شرایطش رو ندارم فعلن

فقط سعی کن خونه نمونی .یه فضای سبز نزدیک خونه تون یا بازار برو .خودبه خود ادم فکرش پرت می شه.حتی شده ماهی دوسه بار برو بیرون.یه خوراکی الکی درست کن ببر .به خدا من امتحان کردم بهتر می شی.یه چیزم بگم‌‌.به خاطر وضع جامعه اینجوری شدیم.می دونی چرا می گم؟به خاطر این که درامکانات نیستیم.فکر سراغمون میاد.طرف هیروشیما رو بمباران کرده بودازش پرسیدند اصلا ناراحت نیستی اینکارو کردی کلی بچه کشته شد .گفته بود فرمانده دستور داده ومن اطاعت کردم.۹۴ سال عمر کرد .امریکا بهش یه ویلا با امکانان هدیه داده بود.عشق می کرد

فکر بکر