2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی وقتی پدر و مادر یا بزرگ‌ترهای خانواده حرمت و جایگاه خودشون رو حفظ نکنن، بچه‌ها هم یاد نمی‌گیرن احترام بذارن یا مسئولیت‌پذیر باشن، و در نتیجه رشد شخصیتی درستی نخواهند داشت. یعنی بچه‌ها تو اون خونه هیچ وقت بزرگ نمی‌شن، چون الگویی ندارن.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یعنی وقتی پدر و مادر یا بزرگ‌ترهای خانواده حرمت و جایگاه خودشون رو حفظ نکنن، بچه‌ها هم یاد نمی‌گیرن ...

خب الان اینو خواهر شوهرم برام فرستاده نمیفهمم چ ربطی بهم داره

بزرگه ازت چیکار کردی مگه

هیچی والا 

اره بزرگ تره ازم خیلی احترامشو دارم فقط انتظار داره هر روز،برم خونشون من ک هر روز نرم گله میکنه میگه مامتن و بابام دوست دارن هر روز،سر بزنی بهشون 

خب الان اینو خواهر شوهرم برام فرستاده نمیفهمم چ ربطی بهم داره

شاید می‌خواسته غیرمستقیم یه چیزی بگه یا تیکه‌ای بندازه، ولی اگه واقعا برات بی‌معنیه، خودتو درگیر نکن. بعضی وقتا بهترین کار نادیده گرفتنه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

شاید می‌خواسته غیرمستقیم یه چیزی بگه یا تیکه‌ای بندازه، ولی اگه واقعا برات بی‌معنیه، خودتو درگیر نکن ...

اخه کاری نکردم جالبه برا همسرمم فرستاده خیلی احترامشونو دارم شوهرمم هر،چی فکر کرد نفهمید منظورش چیه

هیچی والا اره بزرگ تره ازم خیلی احترامشو دارم فقط انتظار داره هر روز،برم خونشون من ک هر روز نرم گله ...

وا په مرض داره

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز