2777
2789
عنوان

میگه اگه زنم نشی خودمو میکشم

1401 بازدید | 65 پست

پسر فامیلمون دلبااااخته منه(خدایا دیگه پسر نبود)😂😂😂😂

دوبارم تا الان ردش کردیم مامانش به مامانم گفته که پسره گفته یا این یا هیچکس انقدر میریم و میایم تا جواب بگیریم اگه نشه من خودمو می‌کشم 

میدونم گنده گوزی کرده ها ولی احتماله دیگه نکنه واقعا اتفاقی بیفته ریده بشه تو روابط فامیلیمون؟چون من واقعا دوسش ندارم 

پسرفامیل مام بمن گفت ازدواج کنی خودمو میکشم

سه روز عروسیم بود هر سه روزو اومد چنان میرقصید انگار عروسی داداششه یجوری شیرینی میلومبونه تو فیلم افتاده انگار تازه از سومالی اومده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چشه ؟ حتما تحویلش میگیری بدبخت فاز برداشته ک تومیخایش

نه بخدا این از بچگی هی یه جور خاصی بود با من هی بزرگتر شد منم حس کردم یه خبراییه تو نگو عاشق پیشه بوده از اول😂😂😂😂

فقط یه مشکلی که هست اینه که جواب سلامشو حتی میدم فکر میکنه از طرف من اوکیه😂😂😂😂

یاد سلمان تو نون خ افتادم😂😂

بخدا دقیقا ی همچین چیزی 

حتی اونموقع نون خ اون قسمتاش پخش میشد خواهرم میگف اجی بیا فلانی(اسم اون پسر) اومد.. 

ولی این ورژن لاغر مردنیش بود😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه